Souhrn recenzí hry Samurai Warriors 5
Samurai Warriors 5 Novinka Souhrn recenzí hry Samurai Warriors 5

Souhrn recenzí hry Samurai Warriors 5

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jak se povedl nový díl taktické akční série?

Reklama

Po dlouhých sedmi letech čekání byl dnes konečně pro PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch vydán nový díl letité taktické akční série Samurai Warriors 5. Na verdikty zahraničních recenzentů se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Samurai Warriors 5

 

Comicbook

Samurai Warriors 5 je nejen nejlépe působící hrou v sérii, ale také nejlépe vypadající. Nabídka hlavních postav obsahuje převážně vracející se obsazení s několika novými přírůstky, ale i ty známé postavy se dočkaly redesignu, který odpovídá nové estetice hry. Některé vizuální prvky, jako například strnulé dialogové scény, se stále nezměnily, ale ve výsledku série stejně nikdy nebyla v lepší formě.

100 %

God is a Geek

Samurai Warriors 5 nepřináší mnoho nového, ale daří se mu kombinovat nejlepší části ostatních her Musou a vytvářet tak skutečně zábavný zážitek.

85 %

PlayStation Universe

Hry Warriors vždy dostaly povedené pokračování a nejinak je tomu u Samurai Warriors 5. Díky zábavnému příběhu, silným charakterům postav a nádhernému výtvarnému stylu je Samurai Warrior 5 tím nejlepším dílem série za hodně dlouhou dobu. Pokud jste nikdy předtím neměli možnost vrhnout se do titulu Warriors, Samurai Warriors 5 je tou nejlepší příležitostí, jak do toho skočit a zjistit, co dělá tyto hry tak návykové a zábavné.

85 %

The Mako Reactor

Přestože některé aspekty dlouholeté fanoušky série zklamou, Samurai Warriors 5 je vybroušený a přístupný přídavek do dlouholeté série společnosti Koei Tecmo, který stojí za váš čas díky nádherné estetice, vynikajícímu soundtracku a solidnímu výkonu na PS4 Pro a PS5.

85 %

Pure PlayStation

Ať už jste ostřílený veterán Musou, nebo nováček žánru, Samurai Warriors 5 je fantastická hra. Obsahuje víc obsahu, než byste čekali, a je dostatečně zábavná na to, aby si vás získala na hodně dlouhou dobu.

80 %

Shacknews

Samurai Warriors 5 je nádherná hra vyprávějící klasický příběh plný úžasných postav. Pokud vám to stačí, jedná se o jednu z nejlepších her série Musou.

80 %

TheSixthAxis

Samurai Warriors si drží status toho nejlepšího ze tří sérií Warriors. Společnost Omega Force vylepšila svůj starý vzorec a zaměřila se na příběh, náročnější souboje a přínosnější vývoj postavy. Doufejme jen, že se jim do budoucna podaří udržet si tuto dynamiku.

80 %

IGN

Samurai Warriors 5 nepřekvapí nikoho, kdo už hrál některou z her Warriors od Omega Force, ale přesto jde o skvělou dávku nadprůměrné akční série.

70 %

Screen Rant

Pro fanoušky Musou her je Samurai Warriors 5 silným návratem do formy společností Koei Tecmo a Omega Force.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama