Souhrn recenzí hry Scarlet Nexus
Scarlet Nexus Novinka Souhrn recenzí hry Scarlet Nexus

Souhrn recenzí hry Scarlet Nexus

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si brainpunk od tvůrců série Tales of odnáší v zahraničí?

Reklama

Již v pátek vychází akční JRPG Scarlet Nexus od vývojářů z Bandai Namco Studios. Naše velmi pozitivní dojmy z hraní si můžete přečíst zde, zatímco níže naleznete finální verdikty zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí hry Scarlet Nexus

Digitally Downloaded

Scarlet Nexus je jedno z nejzajímavějších JRPG, které jsme v poslední době od velkého vydavatele měli možnost spatřit. Hra kombinuje krásně elegantní soubojový systém s bohatým a sugestivním námětem a nesmírně zábavnými postavami. Scarlet Nexus sice je k dispozici na předchozí generaci, ale svým designem a provedením takřka dokonale replikuje výjimečný next-gen titul.

100 %

IGN France

Skvělý start nové IP od společnosti Bandai Namco. Scarlet Nexus vypadá dobře, nabízí skvělý příběh a hratelnost je ještě lepší. Rozhodně se jedná o úspěch.

90 %

COGconnected

Scarlet Nexus spojuje rozmanité a jedinečné akční RPG souboje se dvěma rozsáhlými kampaněmi s poutavými hlavními hrdiny a nezapomenutelnými vedlejšími postavami. Hra plně využívá své brain punkové pojetí k podpoře řady komplikovaných bojových technik a je jednoznačně skvělá v rychlém soubojovém systému, kdy hráč může kombinovat zbraně pro boj zblízka, telekinetické údery a vůbec cokoliv, co má jeho tým po ruce.

85 %

IGN Spain

Scarlet Nexus je velkým překvapením. Souboje jsou skvělé a příběh, přestože má méně inspirativní momenty, umí vzbudit zájem. Rozdíly mezi oběma hlavními hrdiny a překvapení, která si na vás hra chystá, stačí k tomu, aby titul potěšil každého fanouška tohoto žánru.

85 %

Eurogamer Italy

Scarlet Nexus je jednou z nejzapamatovatelnějších anime videoher od Bandai Namco Studios. Příběh je poutavý a čistě akční soubojový systém funguje skvěle. Titul si stále zachovává některé nedostatky z minulých her těchto autorů, jako je nepříliš zajímavý design úrovní a nepřátelé, kteří mohou působit repetitivně. I tak ale Scarlet Nexus zůstává skvělou videohrou.

80 %

Screen Rant

To, co Scarlet Nexus postrádá ve vývoji postav a příběhu, více než vynahrazuje vynikajícím bojovým systémem, který obsahuje jedno z nejlepších ztvárnění superschopností v moderních hrách.

80 %

SpazioGames

Podobně jako Code Vein nabízí Scarlet Nexus zajímavý svět, chytrou hratelnost a fascinující výtvarné zpracování, ale je omezen viditelnou recyklací, zejména pokud jde o nepřátele a lokace. Kromě toho má hra matoucí příběh a malé množstvím vedlejšího obsahu. Bandai Namco s novou IP uspělo, ale stále tu jsou aspekty, které je zkrátka potřeba zlepšit.

70 %

GamesRadar+

Brilantní bojový systém sráží značně nedotažené vedlejší příběhy a mizerní společníci hlavní postavy.

70 %

VG247

Pokud máte rádi hluboké RPG s rozsáhlými bojovými mechanismy, Scarlet Nexus by vás neměl zklamat. Pokud očekáváte spíše něco podobného hře Devil May Cry, asi si všimnete, že rozsáhlý příběh až příliš zaclání samotné hratelnosti. I tak si ale jistě všichni hráči užijí spoustu zábavy, protože jakmile se hra rozjede, je skvělá – ale obávám se, že někteří ji odloží ještě předtím, než k tomuto bodu dojde.

60 %

Scarlet Nexus vychází v pátek 25. června na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Hru si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama