Souhrn recenzí hry Sherlock Holmes The Awakened
Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Souhrn recenzí hry Sherlock Holmes The Awakened

Souhrn recenzí hry Sherlock Holmes The Awakened

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si odnáší upravená a vylepšená verze hry od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již včera vydalo ukrajinské studio Frogwares upravenou a vylepšenou verzi hry Sherlock Holmes The Awakened na PC a konzole PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series.

Naší recenzi si můžete přečíst zde. Níže pak naleznete, jak novinku hodnotí zahraniční recenzenti.

Souhrn recenzí hry Sherlock Holmes The Awakened

Video Chums

Sherlock Holmes The Awakened je obohacující detektivní zážitek s důvěrně známou hratelností, ve kterém hrajete za Sherlocka i Watsona, jež sledují fenomén Cthulhu a zároveň bojují o zachování zdravého rozumu. Ačkoli je rozsahem novinka menší než předchozí titul a chybí v ní vedlejší úkoly, stále je to zábavná a krásně vypadající hra.

86 %

GamingTrend

Sherlock Holmes The Awakened je úžasně kreativní způsob remaku hry. Vzít kus minulosti a udělat z ní stavební kámen pro budoucnost je skutečně působivé a jde o poutavý příběh, který lze nyní prožít ještě intenzivněji.

85 %

IGN Spain

Frogwares úspěšně dokončil znovuvydání, které ve všech ohledech překonává originál a je jedním z nejlepších počinů studia.

80 %

GameSpew

I kdyby nás hra Sherlock Holmes: The Awakened mírně zklamala, nakonec bychom z ní byli stejně ohromeni, vzhledem k těžkostem, kterým Frogwares během jejího vývoje čelilo. Skutečnost, že je to vlastně velmi dobrá hra sama o sobě, vypovídá o talentu, který se v tomto malém ukrajinském vývojáři skrývá. Skutečně se jedná o skutečnou ukázku vášně, vytrvalosti a nefalšovaného talentu. Lepší detektivní hry opravdu neexistují - zejména pokud máte rádi trochu okultismu.

80 %

PlayStation Universe

Hra Sherlock Holmes The Awakened krásně kombinuje dva světy a představuje skvělou vyšetřovací hru, která po vás vyžaduje vlastní pátrání, aniž by vás nechala odběhnout. Pro své vlastní dobro po této hře sáhněte, pokud vás jen trochu zajímá. Nebudete toho litovat.

80 %

God is a Geek

Sherlock Holmes The Awakened kombinuje horor a Holmese a vytváří skvělou adventuru. Nečekejte však, že vás bude držet za ruku.¨

75 %

PlaySense

Grafika je mnohem modernější a hratelnost byla vylepšena mnoha novinkami a úpravami.

75 %

Player 2

Je dost možné, že novodobí příznivci Sherlocka budou z The Awakened značně rozčarováni, protože hra neobstojí v porovnání s The Sinking City nebo Chapter One. I tak jsem si ale užil několik hodin večerního putování po dobových lokacích, přičemž se jednalo o popcornovou hru, která nebývá dostatečně doceněna mezi většími a bombastičtějšími tituly, jež vyžadují nekonečné hodiny strávené ve svých ohromných otevřených světech.

67 %

GamingBolt

Sherlock Holmes: The Awakened má několik zajímavých herních nápadů a solidní prostředí, ale působí trochu nedotaženě.

60 %

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama