Souhrn recenzí hry Street Fighter 6
Street Fighter 6 Novinka Souhrn recenzí hry Street Fighter 6

Souhrn recenzí hry Street Fighter 6

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si nový díl kultovní série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento pátek vychází na PC, PlayStation 4 / 5 a také na konzole Xbox Series nový díl bojovky Street Fighter od vývojářů ze studia Capcom.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Street Fighter 6

Guardian

Je potřeba hodně, abyste dokázali oživit více než 30 let starou sérii a zároveň zachovat tradici, což se Capcomu podařilo na výbornou. Doufejme, že monetizační systém, který se teprve chystá, bude rozumný (v době psaní tohoto článku nebyly podrobnosti ještě plně oznámeny) a netcode zůstane bezproblémový, protože král bojových her Street Fighter II Turbo má před sebou výzvu: přichází nový vyzyvatel.

100 %

Daily Star

Hra je nabitá obsahem pro všechny typy hráčů, ať už jde o hráče, kteří hrají klasický Street Fighter sami, nebo o hráče, kteří rádi žijí online a navazují nová přátelství. Pod tím vším se však skrývá vynikající bojová hra, která je stejně návyková jako kdykoli předtím a je radost ji hrát.

100 %

GamesBeat

Street Fighter 6 je jen dalším důkazem toho, že Capcom je v současnosti na špičce herní scény.

100 %

Game Informer

Každý nový Street Fighter, jakožto série, která byla průkopníkem bojových her, je spojen s velkými očekáváními. Street Fighter 6 tyto naděje s jistotou naplňuje a nabízí nováčkům i veteránům žánru nejrozsáhlejší nabídku offline soubojů, jakou kdy série měla, spolu s flexibilní sadou základních systémů a rozmanitým hereckým obsazením. Díky soudržné estetice, množství chytrých funkcí a svižné ústřední hratelnosti se jedná o jeden z nejpůsobivějších přírůstků žánru za poslední dobu.

95 %

PlaySense

Společnost Capcom přináší se Street Fighterem 6 úchvatnou bojovou hru. Hratelnost je špičková, prezentace je vynikající, hra je dobře zásobena režimy, nabídka herních režimů je rozsáhlá, online zážitek je bezchybný a mohli bychom pokračovat. Street Fighter 6 by si měl pořídit každý hráč a nadšenec do bojových her.

95 %

PC Games

Pěkná grafika, kombinace starých a nových mechanismů a spousta skvělých drobností dělá ze Street Fighter 6 ultimátní Street Fighter.

90 %

PCGamesN

Je to po dlouhé době první hra Street Fighter, ve které se zdá, že jsou vítáni hráči všech dovednostních úrovní. Režim World Tour je sice zklamáním, ale díky rozsahu SF6 nemusíte čekat na nevyhnutelně se blížící vydání Ultra Edition, než se do něj pustíte.

90 %

PC Invasion

Street Fighter 6 je kompletní balíček a nabízí spoustu obsahu, ať už se věnujete kompetitivnímu nebo příležitostnému hraní. World Tour je překvapivě silným doplňkem hry pro jednoho hráče a série nikdy nebyla přístupnější. Pokud jste se někdy chtěli "zdokonalit" v bojové hře, ale nikdy jste neměli pocit, že na to máte, teď je ten správný čas.

85 %

We Got This Covered

Street Fighter 6 přináší hlubokou, komplexní a uspokojivou bojovou hru plnou zábavných nových postav a vynikajícího režimu pro více hráčů. Bohužel to vše je spoutáno opravdu příšerným RPG pro jednoho hráče, které je jednou z nejtrapnějších věcí, kterou Capcom za poslední roky vydal. Pokud jste tu kvůli online hře, budete ji milovat. Pokud chcete akci pro jednoho hráče, držte se raději dál.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama