Souhrn recenzí hry Tales of Arise
Tales of Arise Novinka Souhrn recenzí hry Tales of Arise

Souhrn recenzí hry Tales of Arise

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si nejočekávanější JRPG letošního roku odnáší v zahraničí?

Reklama

Již včera jsme vám přinesli naší recenzi nejočekávanějšího JRPG letošního roku, kterým je Tales of Arise, v níž jsme hře udělili krásných 9/10 a označili ji za povinnost pro všechny fanoušky žánru.

Dnes vám přinášíme ještě souhrn recenzí od zahraničních novinářů.

Souhrn recenzí hry Tales of Arise

Game Rant

Tales of Arise je hra určená jak pro dlouholeté fanoušky Tales of, tak pro ty, kteří ještě nikdy žádnou hru z této série nehráli. Příběh, souboje a další prvky spolu vytvářejí vysoce kvalitní a detailně propracované JRPG. To vše z Tale of Arise dělá nejen jednu z nejlepších JRPG na současném trhu, ale jednu z nejlepších her vůbec.

100 %

Digital Trends

Tales of Arise je hra, kterou bych doporučil každému, kdo hledá "budoucnost" žánru JRPG. Tato hra by klidně mohla být považována za alternativu Final Fantasy VII od Bandai Namco. Je jako šitá na míru moderní době a díky komplexním soubojům, tíživému příběhu a nádhernému vizuálnímu zpracování posouvá bariéry RPG.

100 %

GamingTrend

Tales of Arise je pro sérii obrovským skokem vpřed. Souboje jsou neuvěřitelně zábavné a plynulé, příběh je fantastický i přes nevýrazné finále a postavy jsou stejně okouzlující jako kdykoliv předtím. Je to nejen jedna z nejlepších her Tales, ale i jedna z nejlepších, které konzole PS5 nabízí.

95 %

GameMAG

Tales of Arise je vrcholem série Tales of, kdy se vývojářskému týmu podařilo zúročit dlouholeté zkušenosti a vytvořili něco opravdu výjimečného.

90 %

Push Square

Tales of Arise překonala naše očekávání. Nejen díky malebným krajinám, které navozují opravdový pocit dobrodružství, se jedná o jednu z nejsilnějších a nejucelenějších her Tales. Dramatické scény a nezapomenutelné momenty postav pomáhají prodat zajímavý příběh, zatímco uspokojivý soubojový systém je čím dál poutavější s tím, jak se vaše družina rozšiřuje. Je to fantastická hra se všemi obohacujícími vlastnostmi klasických JRPG.

90 %

Screen Rant

Tales of Arise se podařilo něco výjimečného, jelikož dokázala uspokojit své četné fanoušky a zároveň přesvědčit nováčky, aby si hru vyzkoušeli. Jde o JRPG, na které se rozhodně vyplatilo čekat.

90 %

The Games Machine

Tales of Arise je skvělá hra, která je výrazným krokem vpřed oproti svému předchůdci a představuje úžasnou kombinaci nápaditého příběhu a vynikající hratelnosti.

86 %

Vandal

Jedná se o fantastické JRPG, které staví na skvělém výtvarném stylu a velkolepých bitvách.

84 %

Hardcore Gamer

Tales of Arise je nejlepší hra ze série Tales of za posledních deset let. Je to pokrok, který série již dlouho potřebovala. Navíc je většina postav dostatečně přesvědčivá na to, aby udržela vaši pozornost upřenou na příběh, a nové souboje povyšují osvědčenou formuli na něco opravdu výjimečného.

80 %

GameSpot

Jako celek je Tales of Arise velmi dobré RPG, které se může pochlubit krásným vizuálem, skvělými postavami a poutavým soubojovým systémem. Je však těžké ignorovat i jeho chyby (a to odporné DLC). Pokud hledáte dlouhé, okouzlující a poutavé JRPG, které si zahrajete na své nové nablýskané konzoli nebo PC, Tales of Arise je rozhodně dobrou volbou. Jen jí nespouštějte s očekáváním, že půjde o nejlepší hru všech dob.

70 %

Tales of Arise vychází tento pátek na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Předobjednat si ji můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama