Souhrn recenzí hry The Callisto Protocol
The Callisto Protocol Článek Souhrn recenzí hry The Callisto Protocol

Souhrn recenzí hry The Callisto Protocol

Martin Pritula

Martin Pritula

42
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si nejočekávanější hra měsíce odnáší v zahraničí?

Reklama

Hned na začátek prosince si pro nás vývojáři ze studia Striking Distance Studios v čele s Glenem Schofieldem, stojícím za hrami Dead Space, připravili vydání nového survival hororu The Callisto Protocol.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď na naleznete níže.

Souhrn recenzí hry The Callisto Protocol

Dexerto

Úžasně vyčerpávající marnost je asi nejlepší způsob, jak popsat The Callisto Protocol, protože bez ohledu na sílu mého vlastního odhodlání jsem byl neustále v napětí a vychutnával si ty prchavé okamžiky, kdy mi hra dovolila vydechnout po dalším životu nebezpečném boji. Neustálý strach a hrůzu, které vyvolává fenomenální vizuální a zvukové zpracování, jen doplňuje poutavý příběh. The Callisto Protocol je, doufejme, začátkem nové vzrušující série a dalším důkazem, že survival horory nejsou mrtvé.

100 %

PlaySense

Všechno ve hře The Callisto Protocol je propracované a vytvořené s velkou láskou k hororovému žánru. Výsledkem je jedinečný survival zážitek s poutavým příběhem a napínavou strhující hratelností. Tato hra definuje, jak může vypadat survival horor, a zapíše se do historie jako mistrovské dílo.

95 %

The Games Machine

Akční horor jasně inspirovaný Dead Space, ale také filmy/hrami Vetřelec a Riddick. The Callisto Protocol toho v posledních měsících sliboval hodně a po jeho dokončení můžeme říct, že téměř všechna svá slova dodržel. Připravte se na napínavý zážitek, od kterého se budete jen velmi těžko odtrhávat.

91 %

Gfinity

Z The Callisto Protocol jsem měl noční můry. Je to nejlepší hororová hra tohoto roku a jasný nový uchazeč o pomyslnou korunu v žánru survival hororu.

90 %

God is a Geek

The Callisto Protocol je násilná a brutální hra s ohromující vizuální stránkou, ale její intimita způsobuje několik problémů, které lze jen těžko přehlédnout.

85 %

IGN France

The Callisto Protocol dokáže svým rytmem a brutalitou dostat hráče do neustálého napětí a nepohodlí, čímž nabízí naprosto nezapomenutelný zážitek.

80 %

PlayStation Universe

The Callisto Protocol je první z řady survival titulů, které se v nadcházejících měsících objeví, a představuje solidní prvotinu vývojářského studia Striking Distance Studios, která položila základy toho, co snad ještě přijde.

75 %

Player 2

The Callisto Protocol se snaží dosáhnout toho, čeho kdysi dosáhl Dead Space, a skličujícím způsobem se mu to nedaří. Znovu vytváří veškerou brutalitu a napětí, které nám při hraní Dead Space pily krev z tváří, ale jakmile se pak ocitnete v boji o život, zanechá vás rychle frustrované a zklamané.

75 %

IGN

The Callisto Protocol je uspokojivě krvavý duchovní nástupce série Dead Space, ale nakonec je to spíš nápadná moderní napodobenina než nová děsivá mutace.

70 %

VGC

The Callisto Protocol přináší násilí, intenzitu a hrůzu, které se vyrovnají jeho předchůdci Dead Space, ale s hlubšími strategickými souboji. Klišovitý příběh a nedostatek originálních nápadů však brání tomu, aby se novinka stala skvělou hrou.

60 %

Inverse

The Callisto Protocol je v prvních hodinách napínavý pustý a brutální survival horor. V druhé polovině však hru brzdí obrovské skoky v obtížnosti a těžkopádný boj zblízka.

60 %

Metro GameCentral

Dead Space 4 ve všech ohledech kromě názvu, jen bez hádanek a s překvapivě malým množstvím napětí. The Callisto Protocol má spoustu drsné akce, ale to nestačí na to, aby si hra udržela zájem po celou dobu svého trvání.

60 %

TheGamer

Je škoda, že je The Callisto Protocol ve své podstatě tak nezajímavý. Ačkoli na povrchu vypadá nádherně, tucet hodin ničím výjimečného hraní vás z prvotního nadšení rychle vyvede.

50 %

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama