Souhrn recenzí hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Souhrn recenzí hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Souhrn recenzí hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Jaké známky si od zahraničních recenzentů odnáší pokračování legendární série?

Reklama

Již zítra vychází exkluzivně na Nintendo Switch jedna z nejočekávanějších her letošního roku, kterou je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Souhrn recenzí hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

IGN

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nepochopitelně skvělým pokračováním, které rozšiřuje svět, jenž byl už tak nad očekávání plný, a zvedá laťku ještě výš do oblak.

100 %

Metro GameCentral

Vynikající pokračování a jedna z nejlepších her ze série Zelda. Pokračování, které navazuje na úspěchy původní hry a zdokonaluje je, přičemž přidává mnoho nových a stejně inovativních vlastních nápadů.

100 %

SpazioGames

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je dokonalé pokračování a nejlepší hra generace Nintenda Switch.

100 %

CGMagazine

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je bezpochyby nejlepší hra s otevřeným světem, jaká kdy byla vytvořena, a dost možná jde o nejlepší počin společnosti Nintendo.

100 %

COGconnected

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je jednou z nejunikátnějších a nejkreativnějších her, které jsem kdy hrál. Je zde spousta věcí k řešení a design světa je dokonalou symbiózou mezi využíváním Linkových schopností a vaší vlastní chytrosti k dosažení cílů. Jedna z nejlepších her na Nintendo Switch vůbec a naprostá nezbytnost ke koupi.

100 %

Gamereactor UK

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je svým otevřeným světem, příběhem, souboji a cestováním triumfální hrou, na kterou se bude vzpomínat nejen jako na fenomenální sandboxový zážitek, ale i jako na vynikající herní počin.

100 %

GameSpot

Zelda: Tears of the Kingdom je plátnem pro vaši vlastní kreativitu, knihou pro psaní vlastních příběhů, světem pro vytváření vlastních legend. Vrátí vám tolik, kolik jste do ní vložili, a láká vás, abyste se vznášeli, nořili, konstruovali, řešili a dobrodružně objevovali.

100 %

God is a Geek

Tears of the Kingdom by nakonec mohla být jednou z nejlepších her, které kdy byly vytvořeny, s bezkonkurenčním průzkumem, který nabízí svobodu a kreativitu v dosud nevídaném měřítku.

100 %

Inverse

Tears of the Kingdom s přehledem překonává vysoká očekávání, která se s ní pojila. Je to okamžitá klasika - a důkaz bezkonkurenční vynalézavosti herního designu společnosti Nintendo.

100 %

Telegraph

V každém okamžiku jsem se cítil jako hrdina, ať už jsem zachraňoval princeznu, prozkoumával skryté chodby nebo pomáhal znovuobjevit ztracený recept na sýr. Ale necítil jsem se jako hrdina proto, že by mi to hra řekla, ale protože mi to ukázala. Ukázala mi, že moje bláznivé nápady na stavbu hloupých autíček jsou chytré a zábavné. Ukázala mi, že s trochou odvahy dokážu porazit houf nepřátel jen s klacky a kameny. Ukázal mi, že se můžu vrhnout z létajícího ostrova do neznáma a najít cestu.

100 %

Trusted Reviews

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom se příliš nevzdaluje od velmi úspěšné šablony Breath of the Wild. Ale tím, že posiluje sílu svého předchůdce v experimentování s novými stavebními mechanismy a zároveň vypráví poutavý příběh a otevírá nové lokace k prozkoumání, se jedná o dokonalé pokračování nejlepší hry, která kdy ozdobila Nintendo Switch.

100 %

Power Unlimited

Breath of the Wild je jednou z nejlepších her, které kdy Nintendo vytvořilo, a Tears of the Kingdom tuto formuli vylepšuje téměř ve všech ohledech. Ano, je tu pocit déjà vu s existující mapou Hyrule, ale wow faktor první hry se pravidelně vyrovná, když se vydáte do nových oblastí.

95 %

GamePro Germany

Gigantické dobrodružství v otevřeném světě plné úkolů a tajemství, které však postrádá kouzlo svého předchůdce.

93 %

Forbes

Celkově je Tears of the Kingdom skutečným zlepšením a posunem oproti Breath of the Wild. I když si stále myslím, že remake Link's Awakening byl dosud nejlepší Zelda hrou na Switchi, Tears of the Kingdom se jí velmi blíží. Příběh je navíc mnohem procítěnější než v mnoha jiných hrách série a v důsledku toho působí Tears of the Kingdom mnohem promyšleněji. Připravte se tedy na návrat do Hyrule, protože je to všechno opět úplně nové a zcela obrovské.

90 %

GamesRadar+

Ačkoli je hra Zelda: Tears of the Kingdom místy až děsivě velká, dokáže se neustále držet na uzdě a nabídnout bohatý, robustní zážitek, který navazuje na to, co bylo předtím.

90 %

Eurogamer

Úžasné pokračování Breath of the Wild s několika skvělými novými systémy, úžasnými scenériemi a větším množstvím dungeonů, plus mírně ubíjejícím důrazem na sběr surovin.

80 %

Gfinity

Pokud jste do otevřeného světa Hyrule ještě nevkročili, je Tears of the Kingdom nejlepší způsob, jak si ho vyzkoušet, protože nabízí dostatek nových mechanik, aby vás zaujal. Pokud vás však verze z roku 2017 neoslovila, samotný příběh vám za druhý pokus zřejmě nestojí.

60 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama