Souhrn recenzí hry Tiny Tina's Wonderlands
Tiny Tina's Wonderlands Novinka Souhrn recenzí hry Tiny Tina's Wonderlands

Souhrn recenzí hry Tiny Tina's Wonderlands

Martin Pritula

Martin Pritula

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento pátek vychází vychází spin-off oblíbené série Borderlands s názvem Tiny Tina's Wonderlands.

Níže se můžete podívat na souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí hry Tiny Tina's Wonderlands

Player 2

Tinina bláznivá nátura přináší radost, humor a originalitu do série, která už začínala ztrácet svůj dech. Nutnost pro všechny fanoušky Borderlands.

100 %

Hardcore Gamer

Tiny Tina's Wonderlands je nejlepším způsobem, jak změnit vzorec Borderlands, a dost možná i nejlepším Borderlands titulem k dnešnímu dni. Hodně za to může změna prostředí a pocit nespoutanosti, který se přímo váže na hlubší možnosti customizace.

90 %

GamingTrend

Tiny Tina's Wonderlands představuje nové pojetí Borderlands, které zachovává jádro série a přidává několik nových zábavných zvratů v prostředí i hratelnosti. Ačkoli má jisté problémy, jako je menší rozmanitost zbraní a nedostatek náročného obsahu, jedná se zatím o nejlepší díl série.

90 %

Hobby Consolas

Wonderlands vnáší do formule "looter shooter" pořádnou dávku RPG a šílenství. Výsledkem je hra plná překvapení a dobrých nápadů a dosud nejkomplexnější a nejzábavnější Borderlands.

88 %

AusGamers

Nakonec je Tiny Tina's Wonderlands sebevědomým a velmi vítaným krokem vpřed pro sérii Borderlands. Titul přijímá své akční RPG kořeny způsobem, který působí svěže a povědomě, a činí tak, aniž by to bylo na úkor základního konceptu. Kvůli zachování mnoha prvků z jádra série, zejména co se týče mechanik a uživatelského rozhraní, a dokonce i počtu typů zbraní, je tu však mnoho věcí, které hru sráží v oblastech, jež by bez nich mohly hraničit s genialitou.

85 %

Wccftech

Tiny Tina's Wonderlands nabízí některé nové mechaniky a klasické, téměř nepřekonatelné přestřelky a divoké bojové střety. Jedná se o živý, mírně nesourodý svět zralý na průzkum. Ačkoli hra má své chyby, je to spin-off série, který si fanoušci jistě užijí.

85 %

Destructoid

Tiny Tina's Wonderlands je Borderlands kombinované s fantasy atmosférou, což by mohlo přimět spoustu hráčů k tomu, aby hře dali šanci.

80 %

IGN

Tiny Tina's Wonderlands je fantasy spin-off hry Borderlands, který je zábavný, akční a směšný, i když hraje trochu na jistotu.

80 %

Windows Central

Tiny Tina's Wonderlands využívá klasický vzorec Borderlands a snaží se jej po svém přetvořit v celkem úspěšnou kombinaci fantasy a sci-fi. Ačkoli endgame nedopadl tak dobře, jak by mohl, celá hra určitě stojí za zahrání.

80 %

Gamesradar+

Zábavná a bláznivá směsice fantasy a střelby se skvělým hereckým obsazením, které vynahrazuje mírný nedostatek rozmanitosti.

80 %

PC Gamer

Lepší než Borderlands 3, ale přesto ani zdaleka nedosahuje výšin Borderlands 2.

70 %

EGM

To nejlepší a nejhorší na Tiny Tina's Wonderlands je, že působí jako další hra ze série Borderlands. Hratelnost je stejně dobrá a svižná jako vždy a scénář je ve srovnání s Borderlands 3 nesrovnatelně lepší. Postavy jsou opět středobodem herní komedie a herecké výkony jsou skvělé (pakliže se tedy herci skutečně věnují svým rolím). Ale protože se jedná o další Borderlands, přetrvává zde spousta stejných problémů série, zejména pokud jde o správu inventáře a obrovské množství nesmyslného lootu. Opravdu nejhorším prohřeškem Wonderlands je to, že se nedokáže přenést přes odkaz série a tím pádem přichází o příležitost vzít si skutečnou inspiraci ze stolních světů, které paroduje.

60 %

Hra vychází 25. března na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednat si ji můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama