Souhrn recenzí hry Wo Long: Fallen Dynasty
Wo Long: Fallen Dynasty Novinka Souhrn recenzí hry Wo Long: Fallen Dynasty

Souhrn recenzí hry Wo Long: Fallen Dynasty

Martin Pritula

Martin Pritula

2

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již zítra vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series očekávané akční RPG Wo Long: Fallen Dynasty od vývojářů ze studia Team Ninja, jež stojí například za poměrně úspěšnými hrami Nioh.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzí? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Wo Long: Fallen Dynasty

 

TrueGaming

Wo Long: Fallen Dynasty je milostný dopis fanouškům akčních RPG. Představuje nejlepší prvky tohoto žánru a zároveň nabízí své jedinečné nápady a silné stránky. Výsledek je jednoduše fantastický a návykový.

95 %

PC Gamer

Nehledě na technické problémy je Wo Long mistrem svého řemesla, u kterého by se měli učit všechny nadcházející tituly žánru.

89 %

God is a Geek

Pokud se do hry pustíte se správnou náladou, čeká na vás příjemné dobrodružství, které si nebere servítky.

85 %

The Mako Reactor

Wo Long: Fallen Dynasty vyniká díky svým soubojům a temnému fantasy prostředí. Přestože se mi hra Nioh 2 líbila, jsem rád, že Team Ninja zde předvedl něco jiného a zároveň zachoval výzvu, kterou byste od her tohoto studia očekávali. Doufejme však, že se PC port podaří po několika aktualizacích vylepšit.

85 %

RPG Site

Když jsem Nioh 2 dohrál, byl jsem po dlouhé kampani více než připraven pustit se do New Game+, ale u Wo Long, který trvá zhruba polovinu herního času, jsem měl po finálních titulcích dost. K tomu jistě přispěly i aspekty, jako například stav PC portu hry - bohužel se jedná o další hru, kterou zřejmě trápí dnes již obávané zadrhávání při kompilaci shaderů.

80 %

PCGamesN

Wo Long: Fallen Dynasty je velmi příjemná hra podobná titulům od From Software s velmi zábavným soubojovým systémem, který je mírně poznamenán prudkými nárůsty obtížnosti a nevýraznou hudbou a ozvučením.

80 %

Gamespot

Souboje založené na odrážení bývají často skvělé a zde Team Ninja provedl řadu chytrých změn, aby Wo Long působil svěže. Hra má své mouchy, ale pokud toužíte po rychlém akčním RPG postaveném na uspokojivých soubojích, Wo Long to jednoznačně splňuje.

80 %

Inverse

Wo Long: Fallen Dynasty je téměř skvělá. Nespravedlivá obtížnost je její nejpodstatnější chybou, ale to je něco, co by se dalo v aktualizaci upravit. co Prozkoumávání světa je nesmírně zábavné, jeho ovládání a pohyb jsou plynulé. Mnoho hráčů si však kvůli příliš silným bossům, zejména na začátku hry, nezvládne vyzkoušet vše, co novinka nabízí.

70 %

PC Invasion

Ve srovnání s hrami ze série Nioh je Wo-Long o poznání méně hluboký, přesto má několik zajímavých přídavků inspirovaných hrou Sekiro. Často jsem se bavil, ale neustálé opakování a příšerně nevyrovnaná křivka obtížnosti tomu rozhodně nepomáhají.

70 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama