Souhrn recenzí Hyrule Warriors: Age of Calamity
Hyrule Warriors: Age of Calamity Novinka Souhrn recenzí Hyrule Warriors: Age of Calamity

Souhrn recenzí Hyrule Warriors: Age of Calamity

Martin Pritula

Martin Pritula

Jak si vede hack 'n' slash prequel Breath of the Wild v zahraničních recenzích?

Reklama

Před malou chvílí padlo embargo na recenze Hyrule Warriors: Age of Calamity, a tak vám přinášíme souhrn zahraničních recenzí. Jak jsem již nakousl ve svých dojmech z hraní demoverze, jedná se o hack 'n' slash akci zasazenou do světa Hyrule sto let před událostmi The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Na to, jak hra dopadla se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí Hyrule Warriors: Age of Calamity

 

Digitally Downloaded

Myslím si, že Hyrule Warriors: Age of Calamity potěší zejména ty, kteří hráli Breath of the Wild, a to je v pořádku. Fanoušků Zeldy, kteří BOTW nehráli stejně nebude mnoho. U fanoušků Musou to ale bude o něco složitější. Příběh je skvělý, prezentace je dokonalá a každá z postav je zábavná. Původní Hyrule Warriors však působilo jako milostný dopis k historii a dědictví Zeldy, zatímco Age of Calamity se o to viditelně snaží, což nepůsobí tak dobře, byť i novinka rozšiřuje a prohlubuje lore Zeldy. Ve výsledku se ale jedná o povedený kompromis.

100 %

Areajugones

Hyrule Warriors: Age of Calamity je mistrovské dílo, které si musíte vyzkoušet. I tak se ale budete muset smířit se špatnou grafikou.

90 %

Shacknews

Vezměte rozmanité regiony Hyrule, přidejte každému z nich naprosto fantastický soundtrack a doplňte to o několik úžasných postav, které vám vyprávějí skvělý příběh na bojišti i mimo něj. Díky tomu se rázem stane z Hyrule Warriors: Age of Calamity hra, kterou by si žádný fanoušek Zeldy nebo Musou neměl nechat ujít.

90 %

Eurogamer Italy

Hyrule Warriors: Age of Calamity je prequel Breath of the Wild prezentovaný jako hra Musou. Těšit se můžete na velkolepé vyprávění, zábavnou a podmanivá hratelnost s velkým množstvím monster na obrazovce, které posouvají hardwarové limity Switche, navzdory tomu, že snímkovací frekvence občas zakolísá. Díky Age of Calamity se můžete dobře zabavit alespoň do příchodu pokračování Breath of the Wild.

80 %

Screen Rant

Hyrule Warriors: Age of Calamity je nabitá vzrušujícím obsahem, ať už jde o elegantní souboje, vývoj postav či zajímavou zápletku. Je to přesně ten typ hry, který mohou fanoušci Zeldy hrát, dokud nevyjde pokračování Breath of the Wild. Tahle hra si i přes svůj okrajový žánr zaslouží vaši pozornost.

80 %

Metro GameCentral

Je to nejlepší Hyrule Warriors hra, jaká kdy vznikla, což znamená, že je lehce nadprůměrná. A to kvůli primitivnímu soubojovému systému, nezajímavému vyprávění příběhu a opravdu repetitivní hratelnosti.

60 %

Hyrule Warriors: Age of calamity vychází 20. listopadu na Nintendo Switch.

Hru si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama