Souhrn recenzí It Takes Two
It Takes Two Novinka Souhrn recenzí It Takes Two

Souhrn recenzí It Takes Two

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jedná se o jednu z nejlepších her tohoto žánru?

Reklama

Již 26. března vychází nová hra od studia Hazelight, které je známo především díky vynikající kooperační adventuře A Way Out. Novinka s názvem It Takes Two je akční romantická komedie, což je žánr, který se v herním průmyslu často neobjevuje. Titul sází na proměnlivou hratelnost a cílem režiséra Josefa Farese je docílit toho, aby ji dohrálo co možná nejvíce hráčů (více zde).

Před malou chvílí padlo embargo na recenze, a tak se v níže uvedeném souhrnu můžete podívat, jak se hra zahraničním recenzentům líbila.

Souhrn recenzí It Takes Two
Souhrn recenzí It Takes Two

GameRant

It Takes Two je kooperativní mistrovské dílo, které je kandidátem na klasiku žánru a zároveň na hru roku. V celé hře není jediný nudný okamžik a nenarazili jsme ani na žádné chyby či technické problémy jakéhokoli druhu. It Takes Two je vyladěna téměř k dokonalosti a pro fanoušky kooperativních her je absolutní nutností.

100 %

GamesBeat

Jen marně pátrám po lepší kooperativní logické hře. Možná Portal 2? A i kdyby to byla pravda, It Takes Two patří na stejnou úroveň.

100 %

Game Revolution

It Takes Two je jedna z nejlepších a nejzábavnějších kooperativních her, co jsem kdy hrál. Novinka od Hazelight nabízí tolik vzrušujících úrovní, schopností a mini-her, ale přesto tato extrémní úroveň rozmanitosti negativně neovlivní kvalitu hry. Každá nová myšlenka je do hry implementována precizně a je použita způsobem, který si hráči mohou na chvilku užít, protože krátce po tom na ně bude čekat něco ještě lepšího. To, že se jedná o první plošinovku studia je neuvěřitelně působivé a mohu jen doufat, že to nebude jejich poslední hra tohoto žánru.

95 %

Trusted Reviews

It Takes Two je jedna z nejlepších kooperačních her, jakou jsem kdy hrál, a pokud hledáte skvělou plošinovku, kterou si můžete zahrát s kamarádem nebo partnerem, pak ji jednoznačně mohu doporučit. Třešničkou na dortu je poté skutečnost, že hru musí vlastnit jen jeden z vás, zatímco druhý se může připojit zcela zdarma. Co chtít víc.

90 %

Jeuxvideo

Je to okouzlující, vtipné a opravdu originální.

90 %

Gamer

It Takes Two je okouzlující, hravá a extrémně rozmanitá plošinovka, která nepřestane překvapovat takovým způsobem, jakým to zvládne jen velmi málo her.

90 %

Screen Rant

Ačkoli se některým vydavatelům může zdát, že kooperativní hry už nefungují, It Takes Two dokazuje jak silná může být kombinace skvělé hratelnosti a šarmu.

90 %

GameByte

It Takes Two nabízí nepřeberné množství aktivit a všechny jsou naprosto skvělé. Pokud hledáte novou hru, kterou si zahrajete se svým kamarádem nebo partnerem, měla by být t Takes Two na prvním místě vašeho seznamu. Hraní této hry bylo fantastické.

85 %

VGC

Díky nepřebernému množství skvělých nápadů je It Takes Two jednou z nejdůležitějších a nejinvenčnějších kooperativních her moderní doby. Jen se ujistěte, že váš partner ví jak zacházet s ovladačem DualSense.

80 %

It Takes Two vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hru si lze předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama