Souhrn recenzí Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator Novinka Souhrn recenzí Microsoft Flight Simulator

Souhrn recenzí Microsoft Flight Simulator

Martin Pritula

Martin Pritula

22
Platformy Windows PC

Hra si vede mimořádně dobře.

Reklama

Již zítra se dočkáme vydání dlouho očekávaného Microsoft Flight Simulator od vývojářů z Asobo Studio. V dnešních odpoledních hodinách se začaly objevovat první recenze, které se na serveru Metacritic vyšplhaly na úctyhodných 93 % a vybrané z nich jsme se pro vás rozhodli přeložit.

VGC

Tento neuvěřitelně nádherný a detailní simulátor je triumf jak pro nováčky, tak i pro zkušené letce.

100%

IGN

Microsoft Flight Simulator je prostě neuvěřitelný. Není snadné popsat pocit, když nasednete do letadla a můžete letět do jakéhokoliv místa na planetě. 20 dostupných letadel v základní verzi hry se nám zdá jako dostatek a díky velkému množství nastavení asistence letu si hru užijí i naprostí nováčci. Jsou to ale reálná data o počasí a letovém provozu, která dělají z Flight Simulatoru nejen působivou hru, ale tu nejlepší leteckou simulaci, kterou jsem kdy zažil, a to navzdory zdlouhavému načítání.

100%

Everyeye Italy

Úsilí, které Microsoft a Asobo do vizuální a hratelnostní stránky tohoto titulu vložili je naprosto neuvěřitelné a nelze jej neocenit.

90%

Game Revolution

Práce Asoso Studios s technologií Azure je něco, co jsme doposud neměli možnost spatřit – je to obrovský krok kupředu, jenž nám představuje potenciál cloudového hraní lépe, než cokoliv předtím.

90%

Daily Star

Microsoft Flight Simulator představuje obrovský pokrok od svého předchůdce a pokaždé, když jej spustím jsem naprosto ohromen tím, jak titul vypadá. Od kompletní simulace fyziky větru, počasí až po vysoce detailní letouny a letiště... Zkrátka se jedná o něco, co opravdu stojí za vyzkoušení. I pokud jste nikdy podobnou hru nehráli, tak by vám tento počin neměl uniknout. Flight Simulator je revoluční z mnoha důvodů a jakmile se podaří odstranit technické problémy, tak věřím, že se bude jednat o skutečně výjimečnou hru. Dejte tomu pár měsíců a bude to na plné hodnocení.

80%

Microsoft Flight Simulator ve verzi pro PC si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama