Souhrn recenzí Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Souhrn recenzí Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins

Souhrn recenzí Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Jaké známky si pokračování tahového RPG odnáší v zahraničí?

Reklama

Již tento pátek vychází pro platformy PC a Nintendo Switch druhý díl tahového RPG s názvem Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Naše dojmy z hraní si můžete nalézt zde, zatímco níže naleznete souhrn verdiktů od zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins

App Trigger

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin využívá různé aspekty, díky nimž byla první hra Monster Hunter Stories tak zábavná, a vylepšuje je o větší a nádhernější svět, nové herní mechanismy a přístupnější multiplayer. Vše, co tato hra dělá, od průzkumu a hledání nových společníků až po poutavý bojový systém, je provedeno pozoruhodně dobře.

100 %

The Mako Reactor

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je perfektní JRPG pro fanoušky Monster Huntera a ty, kteří se chtějí ponořit do nezapomenutelného dobrodružství s nádhernou grafikou na Nintendu Switch.

100 %

God is a Geek

Monster Hunter Stories 2 je fantastické dobrodružství plné výzev, srdce a – co je nejdůležitější, příšer.

95 %

Noisy Pixel

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je úžasné JRPG, které nabízí výjimečný zážitek ze sbírání příšer v kombinaci se skvělým příběhem. Hra úspěšně navázala na systémy přítomné v prvním díle a ještě je vylepšila. Ačkoli technická stránka hry může být poněkud diskutabilní, stále užíval jsem si každou vteřinu svého času stráveného prozkoumáváním světa s monstry po mém boku.

90 %

VGC

Monster Hunter Stories 2 je solidní a velmi zábavné tahové RPG. Pokud se smíříte s několika opravdu špatnými vtípky a relativně nízkou obtížností, čeká vás spousta zábavy.

80 %

Destructoid

Co nové Monster Hunter Stories jako celek doopravdy nabízí, je rozsáhlý pohled do světa Monster Huntera z přívětivější perspektivy.

75 %

Screen Rant

Kdyby Monster Hunter Stories 2 umožnila hráči plnou kontrolu nad partou a více se zaměřila na možnost její úpravy, pak by se celkově jednalo o vynikající díl této série. I bez toho ale jde o velmi dobrou tahovou sběratelku příšer určenou pro široké publikum.

70 %

Gaming Nexus

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je rozporuplná hra. Sledování a vylepšování monster je sice zábava, ale bojový systém, ve kterém strávíte většinu času, se nakonec omrzí.

70 %

Hru si ve verzi pro Nintendo Switch můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama