Souhrn recenzí Necromunda: Hired-Gun
Necromunda: Hired Gun Novinka Souhrn recenzí Necromunda: Hired-Gun

Souhrn recenzí Necromunda: Hired-Gun

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jak se frenetická akční střílečka zasazená do světa Warhammeru 40K povedla?

Reklama

Již dnes vyšla pod hlavičkou vydavatele Focus Home Interactive frenetická střílečka z pohledu první osoby zvaná Necromunda: Hired-Gun, jež je zasazena do světa Warhammeru 40K. Na naší recenzi se můžete těšit v blízké době, prozatím se však můžete podívat na níže uvedený souhrn zahraničních recenzí.

Souhrn recenzí Necromunda: Hired-Gun

PC Invasion

Necromunda: Hired-Gun sice má některé pochybné kvality, ovšem když je likvidace kyborgů, kteří vám stojí v cestě natolik zábavná, tak mi to vlastně ani moc nevadí.

75 %

PCGamesN

Poměrně zábavná bullet-hell střílečka, kterou ale sráží nedomyšlené mechaniky a promarněný výpravný potenciál. Ve výsledku tak Hired Gun spadá mezi mnoho dalších adaptací Warhammeru.

60 %

VG247

Necromunda se často pohybuje na pomezí mezi brilantním indie klenotem a frustrující průměrnou hrou. V některých okamžicích je to nejlepší akční hra ze světa Warhammeru 40K, jindy vám ale unikne důležitý příběhový moment, kvůli tiše nastavenému hlasu určité postavy.

60 %

GameWatcher

Necromunda: Hired-Gun nabízí vše, co by správná střílečka pro jednoho hráče měla nabízet, ovšem nepovedené provedení a ohavné využití světa Warhammeru 40K vám nabídne jen málo důvodů, proč byste tuto hru měli vůbec dohrát. Hra funguje a nabízí vrhací kotvu, kterou je radost používat. Ale zdlouhavý a neuspokojivý soubojový systém, toporné animace a AI, které bude neustále pokoušet vaší trpělivost bez jakékoliv výsledné odměny... Tahle hra vám zkrátka neposkytne ten pocit, že hrajete za drsného lovce odměň a ve výsledku vám jen zabere čas, který byste mohli strávit u lepší hry.

50 %

Checkpoint Gaming

Všestrannost pohybu, zejména běhu po zdi a skákání spolu s hbitostí Spider-Mana vybaveného střelnými zbraněmi je vskutku zábavná a procházení temného a brutálního prostředí z toho značně těží. Je však jisté, že pokud chce Hired Gun uspět, bude muset dojít k významnému vylepšení. Hra je chaotická a určitě se nejedná o hru, na kterou budou fanoušci FPS či Warhammeru 40K vzpomínat v nadcházejících letech.

50 %

Titul si můžete ve verzích pro všechny dostupné platformy zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama