Souhrn recenzí NHL 21
NHL 21 Novinka Souhrn recenzí NHL 21

Souhrn recenzí NHL 21

Martin Pritula

Martin Pritula

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jak dopadl letošní ročník v zahraničních recenzích?

Reklama

Před dvěma dny vyšel letošní ročník NHL od Electronics Arts. Níže se můžete podívat na souhrn zahraničních recenzí, jejichž hodocení se na síti Metacritic ustálilo na 69 % pro PS4 verzi. Hodnocení pro Xbox One prozatím není dostupné, neboť hru v době psaní tohoto článku zcerenzovali jen dva recenzenti. Jejich hodnocení je ale velmi vysoké, a to 85 a 90 %.

Stevior

NHL se každým rokem zlepšuje a je vidět, že pro to EA Vancouver dělá maximum.

85 %

Forbes

NHL 21 je dalším silným vstupem do této série. Přináší nové mechaniky do režimů Be a Pro a zpříjemňuje režim franšízy. Limitace v přizpůsobení v HUT však brání tomu, aby NHL 21 byla tím nejlepším vydáním této série.

80 %

CGMagazine

Masivní vylepšení režimu Be a Pro a některá nezbytná vylepšení umělé inteligence činí z NHL 21 nejlepší hokejovou hru na trhu – ale i tak je těžké ospravedlnit cenu.

80 %

DualShockers

Změny v režimu Be a Pro jsou skvělé, ale k tomu, aby přesvědčili ke koupi hráče předchozího ročníku nemusí stačit. Ačkoliv přibyly některé herní mechaniky, ve skutečnosti to není výrazně odlišné od loňské dílu. Pokud jste minulý rok zmeškali, nyní může být ten správný čas po novém ročníku sáhnout. Pokud však hledáte něco nového a vzrušujícího, možná si ještě rok počkejte.

75 %

Game Informer

NHL 21 dělá svou práci, zvláště pokud si chcete zahrát chytřejší a záživnější hru. Stále jsem si užil spoustu zábavy, a když si uvědomíte, že je to jediný způsob, jak prožít NHL, dokud se skutečná liga v lednu nevrátí na led, není to špatný způsob.

75 %

Screen Rant

Ačkoli NHL 21 přináší některé nové funkce, hra jako taková se díky těmto novým změnám nijak významně nezlepšila. NHL 21 postrádá duši a EA musí přestat přidávat nové mechaniky a místo toho musí vytvořit novou hru. Sny o tom, že uděláte solidní přihrávky, které budou přesné, nebudou už žádné další 55minutové hry o nájezdech a žádné další chybné góly zůstanou sny – ale doufejme, že ne na dlouho a NHL 22 bude kompletně přepracováno. Tato série to totiž opravdu potřebuje.

20 %

NHL 21 si ve verzích pro PS4 a Xbox One můžete zakoupit v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama