Souhrn recenzí PC verze hry Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Novinka Souhrn recenzí PC verze hry Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Souhrn recenzí PC verze hry Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy Windows PC

Jaké známky si kolekce odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

PC hráči se dočkali, po několika dalších původně exkluzivních titulech, které se dostaly na PC, přichází také studio Naughty Dog se svou uznávanou sérií Uncharted, díky Uncharted: Legacy of Thieves Collection, jež obsahuje poslední dva díly původně vytvořené pro PS4.

Jaké známky si kolekce odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí PC verze hry Uncharted: Legacy of Thieves Collection

VGC

Poslední dvě Uncharted z PS4 míří na PC v jednom balení, což je skvělý vstupní bod pro každého, kdo se s touto sérií teprve seznamuje. A ačkoli bychom byli rádi, kdybychom se dočkali i dílu 1-3, to, co tu máme, je vizuální mistrovské dílo a jedny z nejlepších akčních titulů vůbec.

100 %

Areajugones

Uncharted: Legacy of Thieves Collection si musí koupit každý hráč, který má rád akční adventury. Pokud máte výkonný počítač, neskutečně si hru užijete. Po vizuální stránce je to opravdový skvost, grafika je vynikající a hra je dobře uzpůsobena pro pohodlné hraní s klávesnicí a myší. Kéž by všechny budoucí PC porty byly takové jako tento.

95 %

GamingTrend

Mít možnost hrát jedny z nejlepších her na PS4 a akčních adventur vůbec je skvělé, ale skutečnost, že jsou hry mistrovsky optimalizované je ještě lepší. Rádi bychom však viděli na PC i předešlé díly této série.

95 %

GamingBolt

Uncharted: Legacy of Thieves Collection na PC je fenomenální možností, jak si zahrát Uncharted 4: A Thief's End i Uncharted: The Lost Legacy.

90 %

MCG

Port Uncharted Legacy of Thieves Collection na PC splňuje téměř všechna naše očekávání. Grafika a možnosti nastavení jsou bohaté a hra je perfektně hratelná s klávesnicí a myší, a to na různých typech obrazovek. Už remaster Uncharted 4 pro PS5 byl vynikající hrou díky solidní hratelnosti a zvládnutému příběhu, jehož postavy jsou stejně věrohodné jako poutavé. Tato nová verze vám navíc poprvé umožní zažít to vše na vlastní kůži a v modernizované podobě jinde než na konzoli Sony.

90 %

Eurogamer Italy

Uncharted: Legacy of Thieves konečně přichází na PC ve výborné formě, i když ne tak výborné, aby zakryla nějaké ty chybky.

80 %

Dexerto

Uncharted: Legacy of Thieves Collection na PC funguje přesně tak, jak má. Je to další solidní PC port od Sony, i když příběh Uncharted 4 nestárne zrovna nejlépe. Kolekci můžeme doporučit jen s určitými výhradami. PC hráči přijdou o celou ságu o Nathanu Drakeovi a absentující režimy pro více hráčů z ní dělají něco, co můžeme doporučit jen těm hráčům, kterým nevadí absence předešlých titulů a online složky.

70 %

We Got This Covered

Absence řádné podpory fullscreenu, HDR a nemožnost omezit snímkovou frekvenci nad 30 FPS způsobují, že tato jinak vynikající kolekce působí jako nezvládnutý downgrade verze pro PlayStation 5.

60 %

Hru si můžete zakoupit ve službě Steam.

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama