Souhrn recenzí Prince of Persia: The Lost Crown
PoP: The Lost Crown Novinka Souhrn recenzí Prince of Persia: The Lost Crown

Souhrn recenzí Prince of Persia: The Lost Crown

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka legendární série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již ve čtvrtek dorazí na platformy PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series, a také na Nintendo Switch nový díl Prince of Persia s titulem The Lost Crown.

Jak dopadla akční platformovka podle zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí Prince of Persia: The Lost Crown

Attack of the Fanboy

Prince of Persia: The Lost Crown je vynikající metroidvania, která znovu oživuje sérii vzrušujícím způsobem a je jen lepší, čím déle ji budete hrát. Pečlivě propracovaná plošinovka smíšená s napínavými souboji vytváří hru, kterou je téměř nemožné vypnout.

100 %

Dexerto

Prince of Persia: The Lost Crown je absolutní triumf. Doufejme, že si najde své publikum, protože by bylo tragédií, kdyby se něco tak dobrého opět ztratilo v čase.

100 %

Meristation

Prince of Persia: The Lost Crown je jednou z nejlepších metroidvania her, které jsme hráli, a skvělým návratem, který jsme si nepředstavovali ani v těch nejdivočejších snech.

95 %

WellPlayed

Prince of Persia: The Lost Crown je zručně provedené oživení série, které zároveň posouvá akční plošinovky na novou úroveň.

95 %

Areajugones

Prince of Persia: The Lost Crown je nejen první velkou videohrou roku 2024, ale také jednou z nejlepších metroidvania her posledních let.

94 %

IGN France

Stručně řečeno: hluboké souboje, působivá akrobacie, pasti a hádanky, komplexní bossové, zajímavé postavy, časové schopnosti a pečlivě promyšlená prezentace.

90 %

MeuPlayStation

Svěží a skvělé pojetí žánru metroidvania. Má skvělé průzkumné mechanismy a plynulý a zábavný boj s opravdu příjemnou křivkou učení. Přestože má hra Prince of Persia: The Lost Crown určité technické problémy, přináší skvělou grafiku, úžasnou hratelnost a spoustu zábavy.

86 %

Destructoid

Pokud jste fanoušky her ve stylu Metroidvania nebo dokonce jen příznivci rychlých soubojů se zaměřením na souboje s bossy, bude se vám tato iterace líbit.

85 %

SpazioGames

Prince of Persia: The Lost Crown dokázal po svém prvním odhalení rozptýlit všechny možné pochybnosti a ukázal se jako dobře propracovaná metroidvania, která je zábavná a má ty správné nápady.

81 %

Screen Rant

Prince of Persia: The Lost Crown je skvělým přírůstkem do subžánru metroidvania, který hráčům nabízí jedinečné souboje a veskrze dobrou zábavu.

80 %

Metro GameCentral

Hra se jen málo podobá svým předchůdcům, ale The Lost Crown je jednou z nejlepších metroidvania her posledních let a představuje velmi příjemnou výzvu.

80 %

Naší recenzi si můžeme přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama