Souhrn recenzí remaku hry Dead Space
Dead Space Remake Novinka Souhrn recenzí remaku hry Dead Space

Souhrn recenzí remaku hry Dead Space

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si odnáší nejočekávanější hra ledna?

Reklama

Již zítra se na naše obrazovky podívá remake oblíbeného hororu Dead Space a to ve verzích pro platformy PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí remaku hry Dead Space

 

Noisy Pixel

Dead Space je skvělý a děsivý hororový zážitek, který se tímto vydáním ještě zlepšil. Z původní hry tu zůstalo úplně vše, jen je to lépe provedené a vizuálně lépe zpracované. I bez nostalgie nemohu doporučit lepší survival hororový herní zážitek, než je tento.

100 %

PSX Brasil

Dead Space představuje triumfální návrat série, která si nezasloužila takový konec, jaký měla před lety. Přepracovaný vizuál, vylepšený design úrovní, zajímavé nové prvky, dokonalé využití světla a zvuku spolu se stejnou atmosférou vesmírného hororu jako dříve - to vše přináší jeden z nejlepších survival hororů vůbec.

95 %

TierraGamer

Dead Space je remake, kterému se podařilo překonat původní hru. Jeho příběh působí komplexně a herní mechanismy jsou robustnější než v původní hře. Měl by sloužit jako příklad pro všechny chystané remaky, které chtějí vzdát hold původnímu dílu.

95 %

CGMagazine

Dead Space zahajuje hororovou nabídku AAA her pro rok 2023, a to s dokonalým zpracováním.

90 %

GamersRD

Dead Space působí jako nová hra se všemi přidanými vylepšeními, jako je skvělá grafika, hratelnost a v neposlední řadě skvělý zvuk. Ať už se vám původní hra líbila, nebo ne, novinka nabízí dostatek vylepšení na to, aby vás uchvátila.

90 %

God is a Geek

Dead Space je fantastický remake, který využívá to, co bylo na původní hře skvělé, a přidává spoustu chytrých a působivých prvků.

90 %

PlayStation Universe

V tomto remaku se společnosti Motive podařilo přistoupit k původní hře Dead Space s maximální úctou a zároveň ji přetvořit tak, aby byla dokonalá pro dnešní dobu. Téměř každé vylepšení slouží k vylepšení pověsti hororové klasiky. Dead Space by měl být vzorem pro vytvoření skutečně výjimečného remaku.

90 %

WellPlayed

Dead Space je pozoruhodným designovým počinem na všech frontách. Citlivý a propracovaný remake, který hráčům připomíná, co již nové AAA hry postrádají.

90 %

Wccftech

Nový Dead Space je převážně zdařilým oživením památky survival hororu, který nabízí nový atmosférický vizuál a řadu precizních vylepšení v oblasti boje, rozvržení úrovní a strašidelných částí hry, které by měly překvapit a nadchnout i zkušené hráče. Přesto zde byl prostor, aby se studio Motive posunulo ještě dál, protože některé herní prvky stále působí trochu zastarale. Dead Space by měl uspokojit dlouholeté fanoušky série, ale ve srovnání s nejnovější a největší AAA hororovou konkurencí už není o nic lepší.

80 %

We Got This Covered

Remake hry Dead Space mistrně překračuje hranici mezi tím, kdy se pro vylepšení hry, která tak dobře zestárla, udělá příliš málo a kdy příliš mnoho. Mnoho mechanických změn běžný hráč v podstatě nepostřehne, ale dělají divy a povznáší tuto klasiku zpět na úroveň jejích současníků.

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama