Souhrn recenzí rozšíření hry Forza Horizon 5: Hot Wheels
Novinka Souhrn recenzí rozšíření hry Forza Horizon 5: Hot Wheels

Souhrn recenzí rozšíření hry Forza Horizon 5: Hot Wheels

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Jaké známky si rozšíření odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Úspěšná závodní hra Forza Horizon 5 se dočkala svého prvního rozšíření, které díky kolaboraci se značkou Hot Wheels posouvá celý titul poněkud odlišným směrem.

Jak se rozšíření povedlo? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí rozšíření hry Forza Horizon 5: Hot Wheels

But Why Tho?

Forza Horizon 5: Hot Wheels opět našla způsob, jak zvýšit laťku série Forza Horizon a DLC jako takových. Díky rychlosti, závodům a rozmanitým tratím už základní hra není zdaleka tak zábavná.

100 %

XboxEra

Jen u málokteré hry jsem pocítil opravdovou nostalgii. V dětství jsem sice nebyl největším fanouškem Hot Wheels, ale měl jsem jich dost. Vidět Bone Shakera a Rip Roda ve skutečné velikosti, jak skáčou 2000 stop skrze jednu z nejlépe vypadajících videoherních map všech dob, ne-li vůbec nejlépe, je vše, o čem jsem kdy mohl snít. Pokud se vám alespoň trochu líbila základní hra, pak si musíte zahrát toto rozšíření.

95 %

SomosXbox

Forza Horizon 5: Hot Wheels je fantastické rozšíření. Díky drobným herním přídavkům je to opravdu zábavný zážitek s krásně navrženým prostředím a hratelností, která je dostatečně odlišná od základní hry.

95 %

TheXboxHub

Až na drobné problémy, které se můžete naučit překonat, je hra Hot Wheels důstojným doplňkem skvělé hry Forza Horizon 5.

90%

GamingBolt

Forza Horizon 5: Hot Wheels je důstojným přídavkem k jedné z nejlepších závodních her všech dob.

90 %

Generacion Xbox

Hot Wheels jsou jen dalším důkazem dokonalosti hry Forza Horizon 5. Více hodin, více obsahu a více zábavy pro všechny.

85 %

Pure Xbox

Pokud jste se s rozšířeními Hot Wheels pro hru Forza Horizon ještě nesetkali, nejspíš si s novinkou užijete spoustu zábavy. Je to zkrátka opět příjemná změna oproti hlavní hře. Pokud jste ale už například u Horizonu 3 Hot Wheels rozšíření hráli, asi to pro vás nebude tak vzrušující jako poprvé. Dobrou zprávou pro všechny každopádně je, že rozšíření Hot Wheels pro sérii Forza Horizon se nyní díky výkonu Xbox Series X|S plně realizovalo. A i díky tomu s napětím očekáváme, co bude s pátým dílem dále, co se týče budoucího rozšiřujícího obsahu.

80 %

Screen Rant

Forza Horizon 5: Hot Wheels je nádherné DLC pro základní hru. Nevynalézá kolo, ale přináší extrémně rychlé závody a dostatečně svěží atmosféru, aby byli všichni závodníci spokojeni. Přidat něco do tak působivé hry, jako je Forza Horizon 5, je vždycky výzva, ale tento obsahový balíček to zvládl.

80 %

IGN

Už to není tak překvapivé a neotřelé jako poprvé, ale vysokorychlostní kaskadérské závody v životní velikosti a s motivy hraček jsou stále skvělá zábava.

80 %

GamesSpew

Pokud vás Forza Horizon 5 baví a chcete víc, toto rozšíření Hot Wheels vám vřele doporučujeme. Dráhové dovádění je zde více omezeno, což může odradit hráče, kteří mají rádi volnost v terénu, kterou poskytuje základní hra, ale na druhou stranu je to úplně nový zážitek s úplně jinou atmosférou. Pokud rádi jezdíte opravdu rychle a provádíte šílené kousky, Forza Horizon 5: Hot Wheels se vám bude líbit. A dokonce ani nemusíte být fanoušky skutečných autíček Hot Wheels, abyste ji ocenili.

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama