Souhrn recenzí The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Novinka Souhrn recenzí The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Souhrn recenzí The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Co na remaster Zeldy říkají recenzenti v zahraničí?

Reklama

Již včera odpoledne jsme vám přinesli naší recenzi na port poněkud přehlíženého dílu série The Legend of Zelda s podtitulem Skyward Sword, ve které si hra odnesla slušných 8/10. Jako obvykle vám nyní přinášíme také souhrn verdiktů zahraničních recenzentů, který naleznete níže.

Souhrn recenzí The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

VGC

I když ani tak vynikající remaster, jako je tento, nemůže ze Skyward Sword udělat dokonalou Zeldu, stále se jedná o tak výrazně vylepšenou verzi jednoho z nejpřehlíženějších dílů série, že ji hráči na Nintendu podruhé prostě nemohou přehlédnout.

100 %

God is a Geek

Jsem opravdu moc rád, že jsem dal Skyward Sword ještě jednu šanci, přičemž tentokrát se jedná o tu nejlepší verzi skutečně přelomové hry.

95 %

Nintendo Life

Hra The Legend of Zelda: Skyward Sword HD přináší řadu technických vylepšení a zážitek vylepšujících úprav, které tuto deset let starou hru oživují. Díky pohybovému ovládání, které je přesnější než kdykoli předtím, alternativnímu schématu ovládání pomocí tlačítek, které skvěle funguje, ostré HD grafice, plynulé hratelnosti při 60 snímcích za sekundu a otravnému pomocníkovi, který byl zefektivněn do podoby něčeho mnohem užitečnějšího, je Skyward Sword opravdu takový, jaký měl být. Ano, okamžité odemčení rychlého cestování umožněné jen za zakoupení amiibo figurky je chybný krok, ale kromě tohoto jediného problému se jedná o skvělý zážitek, technologický triumf a absolutní povinnost pro majitele Switche a fanoušky Zeldy.

90 %

Video Chums

The Legend of Zelda: Skyward Sword je naprosto úžasná hra, takže pokud jste ji ještě nehráli, je tato HD verze skvělou záminkou, abyste to napravili. Ti, kteří ji stále vlastní na Wii, by však možná měli počkat na nějakou tu slevu, protože se zkrátka nejedná o nějaký velký krok vpřed.

88 %

Vandal

Skyward Sword možná není nejlepší Zelda, ale toto vydání jednoznačně poskytuje nejlepší způsob, jak prožít toto dobrodružství. V každém případě se stále jedná o neuvěřitelnou hru, která bohužel byla při jejím původním vydání poněkud přehlížena.

85 %

GamesRadar+

Skyward Sword HD dává jedné z nejvíce nepochopených her ze série Legend of Zelda druhou šanci. Jedná se o nedoceněný klenot, který si díky spolehlivějšímu způsobu ovládání můžete konečně plně užít. Skyward Sword má své problémy, ale mnohé z nich vynahrazuje ve svých geniálních momentech a vzdoru proti zavedeným konvencím série. Říkejte si o Skyward Sword, co chcete, ale je skvělé mít možnost se s Linkem opět vydat na toto dobrodružství.

80 %

Millenium

V porovnání s původní verzí na Wii není Zelda Skyward Sword HD nějakou revolucí, ale stále nabízí dobrá vylepšení. Titul možná nepřesvědčí hráče, kteří jej již dohráli, ale na hybridní konzoli se hodí dokonale. Pokud chcete vyzkoušet tento významný díl série Zelda, neměli byste si toto vydání nechat ujít.

75 %

GAMINGbible

Máme tu vybroušenou verzi hry, ze které bylo při původním vydání jasně patrné, že potřebovala více péče. Hra je to stále stará, ale svým způsobem díky vylepšením dostatečně nová a více než dobrá na to, aby si zasloužila váš čas.

70 %

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD vychází 16. června exkluzivně na Nintendo Switch. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama