Souhrn recenzí Twin Mirror
Twin Mirror Novinka Souhrn recenzí Twin Mirror

Souhrn recenzí Twin Mirror

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Co na novou adventuru od tvůrců Life is Strange říkají zahraniční recenzenti?

Reklama

Včera večer jsme vám přinesli naší recenzi na příběhovou adventuru Twin Mirror, ze které jsme nebyli vůbec nadšení a kromě zcela průměrného hodnocení 5/10 si hra odnesla následující verdikt:

Novinka od studia Dontnod by se dala označit jako učebnicový příklad promrhaného potenciálu, v němž se příběh rozjede dobře, ale velice rychle ztratí váš zájem a překvapivě brzký konec tento fakt pouze utuží. Většina zajímavých nápadů zůstává nedotažena, případně zanechána ve spárech zbytečně restriktivní hratelnosti. A je to opravdu škoda, jelikož ambice zde vidět jednoduše jsou.

Co ale na Samovo dobrodružství říkají recenzenti v zahraničí? To si můžete přečíst v souhrnu níže.

Souhrn recenzí Twin Mirror

MGG Spain

Twin Mirror je vůbec nejdospělejší a nejvíce psychologickou hrou od Dontnodu. Příběh a hlavní postava Sam nás dokázali udržet až do rozuzlení na samotném závěru.

80 %

Hobby Consolas

Dontnod Entertainment přináší skvělé dobrodružství založené na stejných prvcích, které jsme si zamilovali na Life is Strange nebo Tell Me Why. Mezi tyto prvky se řadí dobrý příběh, plný složitých postav a témat pro dospělé. Hlavní přírůstek, kterým je myšlenkový palác funguje skvěle.

80 %

PC Invasion

Twin Mirror sice nezíská žádná ocenění za kreativitu nebo zajímavé volby příběhu, ale díky silným tématům, které celý zážitek propojují, rozhodně stojí za vyzkoušení.

80 %

Wccftech

Twin Mirror je zábavná detektivka plná zajímavých zápletek a postav, kterou sráží pouze zahrnutí podivných miniher a opravdu nudná hlavní postava.

78 %

Metro GameCentral

Dramatické, emotivní a působivé interaktivní drama, které ukazuje, že Dontnod jsou stále mistry rozvětveného a seriózního vyprávění.

70 %

Eurogamer Italy

Twin Mirror je psychologický thriller s příjemnou hratelností a vynikajícími postavami, který však bohužel trpí příliš unáhleným a povrchním scénářem.

70 %

Screen Rant

Twin Mirror je hodně rozporuplný titul. Dontnod představil několik skvělých mechanik, dodal působivé vizuální zpracování a postavy. Zklamáním je ale tempo, nedostatek hloubky a místy nepříliš vydařené dialogy.

60 %

PC Gamer

Twin Mirror má zajímavý začátek, končí ale jednoznačným zklamáním.

52 %

IGN

Twin Mirror je frustrující dobrodružství se špatným tempem, ve kterém jsem, k mému překvapení, nedostal ani příliš prostoru pro přemýšlení.

50 %

Windows Center

Twin Mirror má několik skvělých nápadů, včetně vizuálně a narativně přitažlivého systému myšlenkového paláce. Nezajímavost hlavní postavy a příběh ale táhne celé dílo dolů.

40 %

Titul můžete zakoupit v obchodě Epic Games Store, Microsoft Store a PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama