Souhrn recenzí Watch Dogs: Legion
Novinka Souhrn recenzí Watch Dogs: Legion

Souhrn recenzí Watch Dogs: Legion

Martin Pritula

Martin Pritula

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak si novinka vede v zahraničních recenzích?

Reklama

Před chvílí padlo embargo na recenze Watch Dogs Legion, a tak vám jako obvykle přinášíme souhrn zahraničních recenzí.

V těch si prozatím vede nadprůměrně a na serveru Metacritic si v době psaní tohoto článku vysloužila 75 %.

Naší recenzi, v níž jsme hře udělili 7/10 si můžete přečíst zde.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone, kde se v závislosti na platformě cena pohybuje mezi 1499-1799 Kč. Nejvyšší edici hry nicméně PC hráči získají i tehdy, předplatí-li si službu Ubisoft+.

God is a Geek

Watch Dogs: Legion místy trošku drhne, ale náborový systém je fantastický a možností, jak se zabavit je zde opravdu mnoho. Otevřený svět je plný detailů a celý zážitek za to rozhodně stojí.

85 %

IGN

Watch Dogs Legion posouvá hackerskou sérii Ubisoftu novým a zajímavým směrem a umožňuje vám téměř kdykoliv měnit hlavní postavu. Způsob, jakým různé postavy hrají, je dostatečně různorodý, čímž vynahrazuje to, že nemáte jednu tradiční postavu s vyspělou osobností. Hraní s povoleným permadeathem navíc efektivně zvyšuje napětí. Nad rámec toho tu máme podrobnou a hádankami nabitou mapu. Legion je sice po technické stránce poněkud neohrabaná, ale to, že k tomu vývojáři přistupovali ve stylu sandboxu je skvělý nápad, který instantně odlišuje Watch Dogs od série GTA.

80 %

Shacknews

Watch Dogs: Legion je nepochybně nejzábavnějším a nejzajímavějším vstupem do série. Možnost hrát za kohokoliv je mechanika, která skutečně zvyšuje herní zážitek a skvěle navazuje na základní premisu franšízy. Kampaň je solidní, i když jí chybí emocionální scény a výjimečné postavy z předchozích dílů. Watch Dogs: Legion je ve výsledku dobrou hrou a skvělým pokračováním hackerské série Ubisoftu.

80 %

Wccftech

Watch Dogs Legion je skvělý krok vpřed pro tuto sérii a nabízí dostatek nových herních mechanik. Londýn je krásný a jeho objevování je téměř viscerálním zážitkem. Je jen škoda, že příběh nemí stejně uvěřitelný, jako mapa.

75 %

PC Invasion

Propojený a živý svět je opravdovým zjevením a stojí za to jej prozkoumat, pokud jste ochotni se v něm jen tak potulovat a tvořit si vlastní zábavu. Jen je škoda, že se ze hry vytratila jakási hloubka Watch Dogs 2.

75 %

DualShockers

Watch Dogs: Legion nabízí neuvěřitelně rozsáhlý náborový systém, který skvěle doplňuje jeho hackerské mechaniky a pyšní se tím nejtemnějším příběhem ze série.

75 %

Screen Rant

Watch Dogs: Legion mohl být milníkem, nicméně mi v mnoha ohledech přijde uspěchaný a poněkud nejistý. Možná, že se s časem zlepší, ale prozatím zůstává pouhým poutavým konceptem, který ztrácí na jeho provedení.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama