Souhrn recenzí Xenoblade Chronicles: DE
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Novinka Souhrn recenzí Xenoblade Chronicles: DE

Souhrn recenzí Xenoblade Chronicles: DE

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Hra si odnesla skvělá hodnocení.

Reklama

Xenoblade Chronicles je považována za jednu z nejlepších her na Wii, Wii U a 3DS. Ačkoliv si mnozí i nadále myslí, že je hra pouhým remasterem, opak je pravdou. Vylepšeny byly nejen textury a UI, ale také modely. Tím nejzajímavějším je ale zbrusu nový epilog s podtitulem Future Connected. Hra tak v mnohém připomíná spíše remake a kvůli zásadním změnám jistě potěší nejen fanoušky, ale také úplné nováčky. Naše dojmy z hraní si můžete přečíst zde. Naši recenzi vám přineseme v blízké době.

Před malou chvílí byly zveřejněny první recenze. Na několik z nich se můžete podívat níže.

 

VG247

Jakmile děláte remaster klasiky, máte jediný úkol: nezkazit to. Monolith a Nintendo hru obdivuhodně vylepšili a dodali ji v té nejlepší verzi. Je pravda, že některé původní negativa zůstávají. Výkon je solidní, ale bohužel ne dokonalý. Na těchto aspektech však příliš nezáleží. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition je nutností pro všechny fanoušky RPG.

100%

 

VGC

Stále to nejlepší ze ságy Xenoblade. Hra je vylepšená a dovedená k dokonalosti.

100%

 

Everyeye Italy

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition je určitě jedním z nejlepších a nejpřesvědčivějších RPG pro Nintendo Switch a je nutností pro všechny milovníky žánru.

95%

 

Destructoid

Tato hra by si znovuvydání zasloužila i pokud by neměla nový epilog.

95%

 

Wccftech

Ačkoliv Xenoblade Chronicles: Definitive Edition nevypadá jako úplně nová hra a pozůstatky Wii designu jsou jasně patrné, vše ostatní stojí bok po boku s moderními JRPG. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition má parádní příběh, okouzlující světy a dramatické scenérie. Pokud jste fanouškem JRPG, a ještě jste nehráli Xenoblade Chronicles, měli by jste tuto hru vyzkoušet.

95%

 

IGN

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition je remaster, který si tato hra zaslouží. Bohužel je cítit, že některé prvky mohly být ještě lepší. O osm let později některé aspekty pokulhávají a určitě nezestárli dobře. Příběh a soubojový systém je ale stejně skvělý, jako kdysi. Nová kapitola příběhu Future Connected není vyloženě skvělá, ale působivé grafické zpracování dělá z Xenoblade Chronicles: Definitve Edition tu nejlepší verzi.

80%

 

Kompletní seznam recenzí naleznete na Metacritic. Průměrné hodnocení je 89%.

Hru si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama