Souhrn recenzí Yakuza: Like a Dragon
Yakuza: Like a Dragon Novinka Souhrn recenzí Yakuza: Like a Dragon

Souhrn recenzí Yakuza: Like a Dragon

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak se vývojářům vyplatila změna soubojového systému?

Reklama

Již dnes padlo embargo na fanoušky dlouho očekávaný nový díl série Yakuza, která tentokrát spolu s podtitulem Like a Dragon přináší i tahový soubojový systém. Na to, jak se tento riskantní krok vývojářům povedl se můžete podívat níže, kde jsme pro vás jako obvykle přeložili vybrané recenze ze serveru Metacritic.

Souhrn recenzí Yakuza: Like a Dragon

The Gamer

Yakuza: Like A Dragon je velmi dobrým titulem svého žánru, ba možná tím nejlepším, který na PS4 nebo Xbox One vyšel. Pokud toto značí kvalitu, se kterou JRPG vstoupí do nové generace konzolí, máme značný důvod se domnívat, že je na co se těšit.

100 %

IGN Italy

Yakuza: Like a Dragon je sázka, kterou Sega prostě vyhrála. Je těžké navrhnout takto radikální změnu ve struktuře hry, a jelikož hry mají tendenci přecházet z tahového souboje na souboj v reálném čase, muselo být těžké jít opačným směrem. Yakuza: Like a Dragon má silnou identitu, pyšní se nezapomenutelným obsazením protagonistů a příběhem. Tato novinka od Segy je natolik obsahově nabitá, že byste z ní mohli udělat tři plnohodnotné hry a ještě by vám zbyl obsah na DLC. Připravte se na ztrátu více než sto hodin v noční Jokohamě. Je to zážitek, který by měli všichni fanoušci JRPG - a možná nejen oni - zažít.

91 %

Wccftech

Ulice Jokohamy nabídly příležitost pro nové obsazení a nového hrdinu. Ichiban Kasuga nemusí být vzorem stejným způsobem jako Kiryu-chan, ale i tak může být Like a Dragon doposud nejzábavnějším titulem Yakuzy.

91 %

Screen Rant

Yakuza: Like a Dragon je pro tuto sérii obrovskou změnou, ale rozhodně tím netrpí. Je to to nejzajímavější a nejsvěžejší, co franšízu od Yakuzy 0 potkalo. Jsme si jisti, že hráči si její podivné obsazení postav rychle zamilují.

90 %

PlayStation Universe

Yakuza: Like a Dragon je působivé a kvalitní JRPG, které úspěšně funguje jako vstupní bod pro nové fanoušky. Hra se navíc vzrušujícím a poutavým způsobem váže i na minulé díly série. Tahový soubojový systém byl obohacen o mechaniky, které pomáhají udržet akci a nadstandardní zábavu, pro kterou je série známá. Minihry jsou opět skvělé a Ijincho (distrikt Jokohamy, pozn. red.) je nabitý obsahem. Like a Dragon zkrátka připravuje půdu pro zářnou budoucnost franšízy.

85 %

IGN

Yakuza: Like a Dragon podniká několik odvážných kroků, ale zanedbává jejich vyváženost.

70 %

Metro GameCentral

Tahové souboje nepůsobí úplně přesvědčivě, ale nový protagonista a bizarní minihry titul stále činí zajímavým.

70 %

Yakuza: Like a Dragon vychází 10. listopadu na Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC. PS5 verze hry bude dostupná později.

Hru si ve verzích pro konzole můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama