Souhrn z PC Gaming Show 2022
Deliver Us Mars Novinka Souhrn z PC Gaming Show 2022

Souhrn z PC Gaming Show 2022

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na dvouhodinové akci se ukázala Bohemka nebo autoři Frostpunku.

Reklama

Konference PC Gaming Show trvala více než dvě hodiny a přinesla nespočet různých trailerů, záběrů z hraní a rozhovorů s vývojáři. Ačkoli na akci převládaly spíše menší tituly, tak se zde ukázaly očekávané hry jako Scorn, The Invincible, System Shock Remake, Deliver Us Mars nebo F1 Manager 2022.

Prostor dostala i nová hra od studia 11 Bit s názvem The Alters, příběhovka Immortality od Sama Barlowa, akční RPG Flintlock: The Siege of Dawn od autorů Ashen nebo příběhová modifikace Levitation pro Half-Life Alyx. Formou rozhovoru se na akci objevil také český tým Bohemia Interactive, jehož zástupci přiblížili vývoj her Arma Reforger a Arma 4.

Záznam celé akce můžete zhlédnout zde.

Níže naleznete kompletní souhrn všech představených her s ukázkami.

The Invincible

Vývojáři ze studia ukázali první souvislejší ukázku z hratelnosti svého retro sci-fi thrilleru The Invincible. Hra vyjde na PC, PS5 a Xbox Series X/S v průběhu příštího roku.

Více se můžete dozvědět v samostatné novince.

Autoři her jako This War of Mine a Frostpunk ze studia 11 Bit představili svůj chystaný projekt s názvem Alters. Hra míří na PC a prozatím nemá stanovené datum vydání.

Bližší informace o hře můžete načerpat v samostatné novince.

Studio Nightdive ukázalo krátké střípky z hratelnosti dlouho vyvíjeného remaku prvního System Shocku. O hře v krátkosti promluvil Warren Spector.

Více se můžete dočíst v samostatné novince.

Vývojáři ze studia Paradox na akci ukázali nový gameplay trailer z chystané strategie Victoria 3. Hra vyjde na PC ještě letos.

Podrobnější informace najdete v samostatné novince.

Studio A44 na sebe před třemi lety upozornilo povedeným akčním RPG Ashen. Nyní se tým na Novém Zélandu vrací s dalším akční RPG v otevřeném světe s názvem Flintlock: The Siege of Dawn. Hra by měla dorazit začátkem příštího roku PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Další podrobnosti najdete v samostatné novince.

Příznivci interaktivních titulů na pomezí hry a filmu se dočkali oznámení nové hry od Sama Barlowa, který stojí za příběhovkami Her Story a Telling Lies. Jeho nový titul nese název Immortality a vyjde na PC už 26. července.

Více se o hře dozvíte v samostatné novince.

Half-Life Alyx: Levitation - příběhová modifikace do původní hry

Warhammer 40K: Space Marine 2

Souhrn her od studia Shiro Games

SpellForce Conquest of Eo

Super People

Nitro Kid

Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn

Souhrn titulů od New Blood Interactive

Norland

Them's Fightin' Herds

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama