Sourhn recenzí hry MotoGP 2022
MotoGP 22 Novinka Sourhn recenzí hry MotoGP 2022

Sourhn recenzí hry MotoGP 2022

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si desátý díl motocyklových závodů odnáší ze zahraničí?

Reklama

Již včera na pulty obchodů dorazil v pořadí desátý ročních motocyklových závodů MotoGP 2022.

Na naší recenzi se můžete podívat zde, zatímco níží naleznete souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Sourhn recenzí hry MotoGP 2022

The Games Machine

Přidáním detailů, které zvyšují realističnost a režimu NINE-Season 2009 do už tak solidní herní koncepce, je MotoGP 22 evolučním krokem správným směrem. Celkové zlepšení oproti minulému dílu se může zdát méně výrazné, než se očekávalo, ale ti, kteří mají rádi MotoGP, si MotoGP 22 také zamilují.

84 %

Hardcore Gamer

MotoGP 22 je dosud nejlepší hrou série, ale brzdí ji stárnoucí herní design. Nine Season 2009 je revolucí v závodních hrách, protože jedna věc je zahrnout legendární závodníky a tratě, ale druhá věc je takto podrobně zpracovat celou sezónu. Závodění je to nejdůležitější a toto je nejpřístupnější a nejzábavnější závodění, jaké se dosud v sérii objevilo. Zároveň se dokonce podařilo zvýšit realističnost modelů pneumatik a odpružení. Vizuální a zvukové zpracování začíná působit zastarale, i když některé aspekty byly pro současnou generaci konzolí vylepšeny. Na druhou stranu se hra prodává za sníženou cenovku, byť by možná přepracování vizuální a zvukové stránky ospravedlnilo i vyšší cenu.

80 %

IGN Italia

MotoGP 2022 je pro sérii spíše takovým krokem do strany. Novinka nabízí o něco více simulační jízdní model než v loňském roce, ale s příliš strmou křivkou učení a některými problémy s přístupností. NINE Season 2009 ale stojí za to, jelikož představuje brilantní skloubení vyprávění a dokumentu ve videohře.

80 %

GameSpew

MotoGP 22 je bezpochyby zatím nejlepší hrou MotoGP, ale stále je co zlepšovat. Výsledkem četných vylepšení a přídavků je hra, která vypadá a hraje se lépe, než kdy dříve. Je to však až přidání dokumentárně laděné Nine Season 2009, díky kterému si ji fanoušci MotoGP musí pořídit, i když vlastní loňské vydání.

80 %

Everyeye

Je těžké si na obsahovou nabídku MotoGP 22 stěžovat: je zde vše, co si nadšenec do dvou kol může přát. Přidání režimu NINE Season 2009 je skvělé, zatímco návrat rozdělené obrazovky udělá radost mnoha hráčům ze staré školy. Jestliže se v MotoGP 21 milánský tým vydal cestou přístupnosti, v ročníku 2022 jako by se zaměřil spíše na simulaci, s jednoznačně solidním zpracováním, které se však neobešlo bez nějakých těch problémů s grafikou a hratelností.

80 %

Dexerto

Ti, kteří se do MotoGP 22 pustí s vidinou nenáročných arkádových závodů na superbicích, budou pravděpodobně zklamáni. Avšak ti, kteří si najdou čas na osvojení herních mechanismů, získají pestrý a uspokojivý zážitek.

80 %

SpazioGames

Přestože se hra MotoGP 22 v některých klíčových aspektech zlepšila, stále potřebuje lepší AI a na grafice je taktéž třeba zapracovat. Režim Nine Seasons je však i přesto přesvědčivý a hru lze doporučit všem fanouškům MotoGP.

74 %

MotoGP 22 si můžete zakoupit v Xzone.

Hra vyšla na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a také na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama