Soutěž - Anniversary a jeho tajemství
Novinka Soutěž - Anniversary a jeho tajemství

Soutěž - Anniversary a jeho tajemství

Redakce

Redakce

207

K příležitosti prvních narozenin portálu Zing se vám představuje Anniversary <strong>+ všechny nápovědy</strong>.

Reklama

Stejně jako Zing bylo Anniversary nejprve pouhou myšlenkou, ale myšlenka se zalíbila, slovo dalo slovo a tak začala práce na videu, které mělo za cíl potěšit všechny návštěvníky Zingu. Práce na grafickém zpracování se ujal český moviemaker Nikolaj „Mazarini“ Lazarev, který ve spolupráci s jedním z našich redaktorů vytvořil dílo, jehož kvalitu nyní můžete posoudit.

Pro vaše pohodlí při hledání avatarů doporučujeme video stáhnout ve formátu wmv.

Velké pátrání po malých avatarech

Někteří z vás si možná všimli toho, že ve videu několikrát probliknou obrázky, které se do něj jaksi nehodí. Nejedná se o chybu na vašem monitoru, ale o úmyslně zakomponované avatary členů redakce Zingu. Poschovával je tam náš moviemaker a vaším úkolem je všechny najít a seznam toho, jak jsou v celém videu za sebou nám poslat. Hrajeme o hromadu cen, které nám věnovali naši sponzoři právě k příležitosti narozenin Zingu. Tentokráte nebude vaše šance na výhru záležet pouze na štěstí, ale i na vašem pozorovacím talentu. Jednotliví avataři jsou totiž velice dobře schovaní a my vám pro začátek ani neřekneme, kolik jich vlastně je. Přejeme vám zábavný lov a sledujte i nadále Zing, protože se na něm mohou objevit cenné nápovědy.

Ceny

Deset vylosovaných získá jednu z následujících her:

1x Red Faction: Armageddon (PC verze klíč) 1x F1 2010 1x Operation Flashpoint: Red River 2x Two Worlds II 1x Far Cry 2 1x Assassin's Creed: Bratrstvo 1x H.A.W.X. 2 1x Inquisitor 1x Arma 2 + tištěná mapa Chernarus/Takistan a tričko Arma 2: Operace Arrowhead

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na avatar-soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď (seznam avatarů) + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 7.7.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne ve čtvrtek 7. července 2011 v odpoledních hodinách.

Nápovědy

1. Devět statečných ze všech krajů světa, najít je potrvá vám léta.

2. Záblesky vzpomínek z bitevního pole, ti tři tam vedli své boje.

3. Pod lampou bývá největší tma, tak schováme tam jednoho či dva.

4. Kdo fotku fotí, sám na ní většinou není.

5. Rudý ďábel a starý pes, co bylo včera, není dnes.

6. Rozmazaný přesto náš, fotomodela z něj těžko uděláš.

7. Tenhle kousek tváří se nevinně, avšak schovaný je zákeřně v poslední....

Partneři narozeninových soutěží

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama