Soutěž o 3x hru R.U.S.E., tričko a plakát
R.U.S.E. Novinka Soutěž o 3x hru R.U.S.E., tričko a plakát

Soutěž o 3x hru R.U.S.E., tričko a plakát

Redakce

Redakce

24

Ve spolupráci s distributorskou společností Playman vám přinášíme další zajímavou soutěž o velmi lákavé ceny. Tentokrát se na Zingu můžete pokusit vyhrát nadcházející real-time strategii R.U.S.E. s originálním tričkem a plakátem.

Reklama

Prázdniny skončily a my vám ve spolupráci s distributorskou společností Playman přinášíme další soutěž. Pokud patříte mezi fanoušky real-time strategií, tak vás určitě potěšíme, od dnešního dne až do neděle 12. září 2010 se můžete zapojit do soutěže o PC verzi R.U.S.E. (obsahuje české titulky) s tričkem a plakátem. Tyhle zajímavé ceny čekají na tři šťastlivce.

Pokud se chcete do soutěže zapojit a mít šanci vyhrát výše zmíněné ceny, tak nám musíte odpovědět na jednu otázku a tu následně i se svým celým jménem a adresou bydliště zaslat na uvedený e-mail v pravidlech.

Soutěžní otázka:

Během jaké války se R.U.S.E. odehrává? možnosti - během 1. světové, 2. světové nebo 3. světové.

TIP: Pokud si nejste jistí svou odpovědí, tak vám doporučujeme přečíst si naše preview i s dojmy z nedávno proběhnuté bety.

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovenku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v neděli 12.9.2010 ve 23:59.8) Vyhlášení výherců proběhne v pondělí 13. září 2010.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama