Soutěž o klíče do World of Warcraft a StarCraft 2
StarCraft 2 Novinka Soutěž o klíče do World of Warcraft a StarCraft 2

Soutěž o klíče do World of Warcraft a StarCraft 2

Redakce

Redakce

4

Přinášíme vám soutěž o klíče pro bezplatný přístup do velice oblíbeného masivně multiplayerového RPG titulu World of Warcraft a do real-time strategie StarCraft 2.

Reklama

Chcete si vyzkoušet MMORPG World of Warcraft, ale nechtějí se vám utrácet peníze? Pokud kývete hlavou, tak pro vás máme soutěž o klíč, jenž vám umožní okamžitý přístup do tohoto obrovského světa na omezenou dobu - 10 dní.

Aby toho nebylo málo, tak se hraje také o dva klíče do real-time strategie StarCraft 2 – i zde platí, že klíč funguje po omezenou dobu - 7 hodin hraní, maximálně na 14 dní od aktivace klíče .

Každý soutěžící má šanci vyhrát jeden klíč, přičemž první dva vylosování si mohou vybrat, zda chtějí klíč pro World of Warcraft nebo StarCraft 2.

Soutěžní otázky:

1. Jak se jmenuje země, která do hry přibyla s datadiskem Wrath of Lich King?2. Kolik let dělí první a druhý díl StarCraftu?

Pravidla:

1) E-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedeny obě dvě odpovědi + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian.6) Soutěž bude ukončena v pátek 30.7.2010 ve 14:00.

Klíče do soutěže věnoval obchod Xzone.cz.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama