Soutěž o kódy do bety Assassin’s Creed: Revelations
Novinka Soutěž o kódy do bety Assassin’s Creed: Revelations

Soutěž o kódy do bety Assassin’s Creed: Revelations

Redakce

Redakce

31

24 hodin můžete soutěžit o exkluzivní kódy, které vás přes PlayStation Network dostanou do multiplayerové bety očekávaného Assassin’s Creed: Revelations.

Reklama

V sobotu 3. září startuje multiplayerová beta Assassin’s Creed: Revelations pro majitele konzole PlayStation 3. Beta je pro členy PS+ a Uplay. Pokud nepatříte ani do jedné skupiny, máme pro vás soutěž, ve které 5 šťastlivců vyhraje exkluzivní kód, jenž vám zajistí účast v betě.

Multiplayer beta nabídne:

- 9 charakterů: The Sentinel, The Vanguard, The Guardian, The Vizier, The Thespian, The Deacon, The Bombardier, The Trickster a The Champion.

- 3 mapy: Knight’s Hospital, Antioch a Constantinople.

- 4 herní módy: Wanted, Manhunt, nový Deathmatch a Artifact Assault, které představují pouhý vzorek finálního multiplayer obsahu.

Multiplayeroví beta končí 11. září 2011.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje zařízení, díky kterému může člověk prožívat myšlenky svých předků v sérii Assassin’s Creed?

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informováni e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v sobotu 3.9.2011 ve 14:008) Vyhlášení výherců proběhne v sobotu 3. září 2011 v 15:00.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama