Soutěž o sběratelské figurky z BioShock Infinite - Vyhlášení
Novinka Soutěž o sběratelské figurky z BioShock Infinite - Vyhlášení

Soutěž o sběratelské figurky z BioShock Infinite - Vyhlášení

Redakce

Redakce

323

Vyhrát jste mohli figurku Elizabeth, kterou ve hře zachraňuje hlavní hrdina, nebo postavičku nepřítele s názvem Boys of Silence.

Reklama

Vyhlášení výherců soutěže o figurky z BioShock Infinite

Při vybírání výhercům jsme neměli snadnou úlohu. Někteří z vás napsali velmi zajímavé komentáře. Kdyby to záleželo jen na nás, tak figurky dáme každému, kdo si o ně napsal, ale to bohužel nejde. Figurky máme jen tři, a tak jsme museli vybrat tři z vás, kterým uděláme radost a pošleme jim postavičky.

Figurku Elizabeth získává JayCube a lenuska28, Bonpar se může těšit na postavičku obávaného nepřítele se jménem Boys of Silence. Již brzy se vám ozve šéfredaktor Michal Burian, aby se s vámi dohodl na předání cen.

Výhercům gratulujeme a ostatním vzkazujeme, že tímhle to rozhodně nekončí. Další šanci na výhru budete mít již brzy v naší další soutěži. Nezapomeňte nás sledovat.

Původní text soutěže

Ve spolupráci s českou distributorskou společností Cenega Czech jsme si pro vás připravili soutěž o sběratelské figurky z BioShock Infinite. Vyhrát můžete figurku Elizabeth, kterou ve hře zachraňujete, nebo postavičku nepřítele s názvem Boys of Silence.

Pokud se chcete stát majitelem jedné z figurky (máme 2x postavičku Elizabeth a jednou Boys of Silence), tak k tomu stačí opravdu málo. Nemusíte nám psát e-mail ani hledat odpověď na nějakou otázku. Stačí nám jediné, abyste napsali níže komentář, že chcete získat sběratelskou figurku z BioShock Infinite. My přesně za dva týdny vybereme tři komentáře, kterým se prostřednictvím soukromé zprávy ozveme a domluvíme se s nimi na předání ceny.

Ke svému komentáři můžete přihodit několik vět, proč byste právě vy měli figurku vyhrát, stejně tak můžete napsat, o jakou figurku máte konkrétně zájem.

Přečtete si naši recenzi BioShock Infinite – Zářivý příklad toho, jak se má dělat kvalitní titul. Pomalu, pečlivě a ze srdce. Hledat chyby na tak vymakaném díle je nejen obtížné, ale prakticky rovné rouhání. Takže přestaňte číst a běžte do obchodu, dokud je hra na poličce = 10/10!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama