Soutěž o tři hry a trička Take On Helicopters
Take On Helicopters Novinka Soutěž o tři hry a trička Take On Helicopters

Soutěž o tři hry a trička Take On Helicopters

Redakce

Redakce

24

Právě nyní startují vánoční soutěže na Zingu, Tou první je soutěž s Take On Helicopters.

Reklama

Štědrý den se nezadržitelně blíží a s ním i domácí pohoda a klid. Než ale tento svátečný čas nastane, rozhodli jsme se vás obdarovat hned několika soutěžemi. Tou první je soutěž o tři hry a trička leteckého simulátoru Take On Helicopters od českých Bohemia Interactive.

V průběhu následujícího týdne se můžete těšit na další soutěže. Hromadné vyhlášení proběhne čtvrtou adventní neděli.

Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí k tomu opravdu málo. V první řadě musíte být na Zingu zaregistrován(á) a následně poslat e-mail se svou adresou do naší schránky, kterou naleznete v pravidlech.

Soutěžní otázka

Žádná soutěžní otázka není. Stačí, když nám pošlete e-mail se svou adresou.

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v neděli 18. prosince 2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne v neděli 18. prosince 2011 v odpoledních hodinách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama