Soutěž o tři strategické tituly
Heroes of Might and Magic 3 Novinka Soutěž o tři strategické tituly

Soutěž o tři strategické tituly

Redakce

Redakce

34

Připravili jsme si pro vás další soutěž. Tentokrát stačí odpovědět na jednu jednoduchou otázku a můžete vyhrát tři strategické tituly.

Reklama

Společně s distributorskou firmou Comgad jsme si pro vás připravili další soutěž. V té mohou vyhrát celkem tři šťastlivci, kteří si odnesou tři strategické tituly - Caesar IV, Heroes of Might and Magic III a Rise and Fall: Civilizations at War.

Pokud se chcete této soutěže účastnit, tak neváhejte a odpovězte nám na jednu jednoduchou otázku: Jaké provincii zejména vládnete ve hře Caesar IV (stačí nám název města)?

Své odpovědi zasílejte na e-mail soutez@zing.cz. Nezapomeňte uvést svou adresu pro případné zaslání her a svůj nick, který používáte na Zingu.

Pravidla:

1) E-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však vyhrajete a bydlíte na Slovensku, budete muset na náš speciální účet zaplatit poštovné – 260 Kč.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian.6) Soutěž bude ukončena v pondělí 23.8.2010 ve 20:00.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama