Soutěž o trička, plakáty a hry H.A.W.X. 2
Novinka Soutěž o trička, plakáty a hry H.A.W.X. 2

Soutěž o trička, plakáty a hry H.A.W.X. 2

Redakce

Redakce

38

Vydání PC verze leteckého simulátoru Tom Clancy's H.A.W.X. 2 se nezadržitelně blíží (nepočítejte zbytek světa, tam už hra vyšla), pojďte si s námi zahrát o tři originálky, trička a plakáty A2.

Reklama

Ve spolupráci s českou distributorskou společností Playman jsme si pro vás připravili další soutěž. Jelikož počítačová verze Tom Clancy's H.A.W.X. 2 vyjde v České a Slovenské republice 2. prosince aktuálního kalendářního roku, nabízíme vám soutěž. V té můžete vyhrát:

1. Hra H.A.W.X. 2 + tričko + originální plakát A22. Hra H.A.W.X. 2 + tričko + originální plakát A23. Hra H.A.W.X. 2 + tričko + originální plakát A2

Pokud se chcete do soutěže zapojit a mít šanci vyhrát výše zmíněné ceny, tak nám musíte odpovědět na jednu otázku a tu následně i se svým celým jménem (nezapomeňte na přezdívku zde na Zingu) a adresou bydliště zaslat na e-mail uvedený v pravidlech.

Soutěžní otázka:

Satelit poskytující detailní snímky pro hru se jmenuje:

a) Astrab) Geo-Eyec) Lulad) satelit žádné jméno nemá

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v úterý 7.12.2010 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne v úterý 7. prosince 2010 v odpoledních hodinách

Další soutěž:

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 + NVIDIA GeForce GTX 460 na Playman.cz

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama