Soutěž s Assassin's Creed: Brotherhood
Novinka Soutěž s Assassin's Creed: Brotherhood

Soutěž s Assassin's Creed: Brotherhood

Redakce

Redakce

55

Lákavá soutěž o originální PC verze Assassin's Creed: Brotherhood s bonusem v podobě knihy, hrníčku nebo trička.

Reklama

Na naší Facebookové stránce jsme vám slíbili, že dnes vypukne soutěž, a tak vás nemůžeme zklamat. Tentokrát jsme se s distributorskou společností Playman.cz dohodli na soutěži související s očekávanou počítačovou verzí Assassin's Creed: Brotherhood.

V soutěži mohou tři šťastlivci vyhrát originální krabicovou počítačovou verzi Assassin's Creed: Brotherhood s velmi pěkným bonusem - První vylosovaný obdrží knihu Assassin's Creed: Bratrstvo, druhý originální hrníček a třetí výherce fešné tričko.

Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí k tomu opravdu málo. V první řadě musíte být na Zingu zaregistrován(á) a následně poslat e-mail i se správnou odpovědí do naší schránky, kterou naleznete v pravidlech.

Soutěžní otázka:

Nejmladším členem rodiny Auditore v AC II byl/a:

a) Petruccio

b) Claudia

c) Giovanni

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v pondělí 28.3.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne v pondělí 28. března 2011 v odpoledních hodinách.

Další soutěž

O grafické karty MSI můžete soutěžit na stránkách Playman.cz

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama