Soutěž s Game Industry pro hráče i vývojáře!
Novinka Soutěž s Game Industry pro hráče i vývojáře!

Soutěž s Game Industry pro hráče i vývojáře!

Redakce

Redakce

13

Soutěžte s knihou Game Industry! Zodpovězte otázky z hráčského a vývojářského kvízu a vyhrajte ceny za více než 14 000 Kč - grafickou kartu od firmy NVidia, strategickou hru Familly Farm a mnoho dalších cen!

Reklama

Soutěžní kvíz je k vyplnění přímo online nebo přes web www.game-industry.cz.

Ceny

- 1x grafická karta N560GTX - Ti od firmy NVidia (cena v e-shopu kolem 5000 Kč)- 10x česká strategická hra Familly Farm od Hammerware (cena 299 Kč)- 1x jedna z předních světových knih o game designu od Jesse Schella (cena $44.96)- 2x balíček karet pro herní design (cena $29.95)- 5x vstupenka na konferenci Game Developers Session 2011- 1x mikina/hoodie od firmy NVidia (cena 1390 Kč)- 8x tričko či košile od firem Disney Mobile a NVidia (cena 399 Kč)

Game Industry Vývoj počítačových her a kapitoly z herního průmyslu

Po dobu trvání soutěže je možno zakoupit knihu Game Industry za zvýhodněnou cenu 159 Kč (včetně DPH) u partnerského knihkupce Planeta Knih. Cena platí pro nákup v e-shopu i pro nákup ve kterémkoli knihkupectví této sítě od 19.6. do 6.7.

Můžete navštívit některou z poboček sítě Planeta Knih těchto městech, kde je kniha připravena k osobnímu odběru. Praha, Jindřichův Hradec, Kladno, Chrudim, Soběslav, České Budějovice, Litvínov

Při nákupu přes webový e-shop uvedena původní cena, při nákupu v době trvání soutěže bude automaticky změněna za 159 Kč.

Více informací o knize naleznete na webu www.game-industry.cz

Partneři soutěže

Generálním partnerem soutěže je společnost Nvidia, Nvidia Česká Republika

Mediální partneři soutěže - Zing.cz, Indian TV, FreeGame.cz

Partneři soutěže - Shell Games, Síť knihkupectví Planeta Knih, Tým Hammerware, Sdružení České Hry, portál GameDesign.cz, Disney Mobile Games Studio

Podmínky soutěže

Do slosování o ceny budou zahrnuti všichni, kteří v době konání soutěže (od vyhlášení pravidel až do 6.7. ve 12:00) správně zodpoví veškeré soutěžní otázky. Výběr vítězů proběhne na základě slosování správných odpovědí v přímém přenosu v pořadu Indian TV. Soutěžní ceny nemusí přesně odpovídat vyobrazení na fotografiích (týká se zejména triček, košilí a mikiny). O hru Familly Farm budou soutěžit pouze soutěžící mající zatrženo "Jsem hráč", o knihu a materiály ke game designu a vstupenky na vývojářskou konferenci budou soutěžit pouze soutěžící mající zatrženo "Jsem vývojář". Veškeré ostatní ceny budou losovány mezi všemi soutěžícími. Ceny do soutěže mohou být předmětem změny. Ceny nejsou soudně vymahatelné. Pořadatel si vyhrazuje právo v průběhu soutěže v případě nutnosti dodatečně upravit pravidla soutěže.

V případě, že je soutěžící registrovaným uživatelem sítě facebook, je podmínkou účasti v soutěži být fanouškem skupiny NVidia Česká Republika a skupiny Game Industry.

Všem soutěžícím přeji, aby pro ně byly anketní otázky zajímavé a soutěžili s radostí a nadšením. A výhercům, aby dostali ty ceny, po kterých touží!

Za knihu Game IndustryJan Jirkovský www.game-industry.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama