Soutěž s Gears of War 3
Gears of War 3 Novinka Soutěž s Gears of War 3

Soutěž s Gears of War 3

Redakce

Redakce

36

Soutěžíme o limitovanou a klasickou edici střílečky Gears of War 3.

Reklama

Pokud sledujete náš Facebook, tak jistě víte, že na začátek aktuálního týdne jsme vám slíbili soutěž, která potěší majitele konzole Xbox 360 od Microsoftu. Sliby se mají plnit, a tak vyhlašujeme soutěž, ve které můžete vyhrát jednu limitovanou nebo běžnou edici Gears of War 3.

První vylosovaný se stane majitelem limitované edice, zatímco druhého v pořadí potěšíme běžnou edicí Gears 3.

Limitovaná edice GoW 3 obsahuje věrnou repliku medaile v měřítku 1:1, exkluzivní multiplayerovou postavu Adama Fenixe, repliku vlajky vlající nad House of Sovereigns a závěť Adama Fenixe.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenovala zesnulá manželka Dominica?

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v pátek 14.10.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne v pátek 14. října 2011 v odpoledních hodinách.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama