Soutěž s Operation Flashpoint: Red River
Operation Flashpoint: Red River Novinka Soutěž s Operation Flashpoint: Red River

Soutěž s Operation Flashpoint: Red River

Redakce

Redakce

20

Zkuste štěstí, hrajeme o deset originálních kopií počítačové verze válečné akce od Codemasters.

Reklama

Ve spolupráci s českou distributorskou společností Conquest vám dáváme možnost vyhrát originální PC verzi Operation Flashpoint: Red River. Celkem rozdáme 10 kusů, takže šance na výhru je tentokrát opravdu velká.

Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí k tomu opravdu málo. V první řadě musíte být na Zingu zaregistrován(á) a následně poslat e-mail i se správnou odpovědí do naší schránky, kterou naleznete v pravidlech.

Soutěžní otázka:

Kolik ostrovů je v původní Operaci Flashpoint? Jedná se pouze o první díl, bez datadisku.

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena ve středu 11.5.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne ve středu 11. května 2011 v odpoledních hodinách.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama