Soutěž s Prince of Persia - 3. část
Novinka Soutěž s Prince of Persia - 3. část

Soutěž s Prince of Persia - 3. část

Redakce

Redakce

54

A máme tu třetí kolo soutěže Prince of Persia, ve které můžete vyhrát speciální sběratelskou edici Forgotten Sands, trička a mnoho dalšího. Neváhejte a zkuste své štěstí!

Reklama

Přinášíme vám třetí část soutěže s Prince of Persia. V této soutěži si zahrajeme o zajímavé dárky související se hrou Prince of Persia: The Forgotten Sands. Nebude se však jednat o ledajakou soutěž. Vymysleli jsme si na vás, že ji rozdělíme do několika částí (první a druhá část již proběhla) a v každé části vyhraje ten nejrychlejší, který pošle správnou odpověď na náš speciální e-mail. Jméno výherce však nezveřejníme ihned, nýbrž až po skončení všech částí.

Hraje se o následující ceny: PC verze POP Quadrilog, ručně malované obrazy, speciální trička a vizitkáře.

Soutěžní otázka pro dnešní den zněla:

Jakou zbraň používalo temné dvojče prince ve třetím dílu trilogie - The Two Thrones?

Správná odpověď: řetěz (ozubený řetěz)

Pravidla:

1) E-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) Jednu z uvedených cen vyhraje vždy nejrychlejší správná odpověď. Pokud by se výherce opakoval i v dalším kole, tak svou výhru přenechá druhému nejrychlejšímu.3) V e-mailu musí být uvedena vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a adresa, na kterou vám bude případně zaslána výhra.4) O případné výhře budete po skončení všech kol informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.5) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovenku počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.6) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian

Vyhrajte nejrychlejší grafickou kartu

Společnost Playman na svých stránkách pořádá soutěž o nejrychlejší grafickou kartu. Více informací naleznete zde.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama