Soutěž: Vymyslete jména pro postavičky v Torchlight
Torchlight Novinka Soutěž: Vymyslete jména pro postavičky v Torchlight

Soutěž: Vymyslete jména pro postavičky v Torchlight

Redakce

Redakce

34

S distributorskou společností Computer Games Distribution (Comgad) jsme si pro vás připravili zajímavou soutěž, v níž budete muset zapojit své mozkové buňky a chybět by neměla ani dávka humoru. Vašim úkolem tentokrát nebude vyhledat nějaké informace o hře, nýbrž vymyslet jméno pro postavičku z akční RPG adventury Torchlight.

Reklama

Originální jméno můžete vymyslet k osmi postavičkám a my s Comgad následně vybereme ty nejlepší, které odměníme hrou Torchlight a k tomu si budete moci vybrat jednu hru z kolekce Extra klasika, a to podle žánru.

Pokud se chcete této soutěže zúčastnit, tak dávejte velký pozor; Vyberte si jednu nebo klidně všech osm postaviček a vymyslete k nim originální jméno, které v případě vybrání bude použito v české verzi Torchlight.

Jméno můžete vymyslet pro čtyři vesnické muže, kteří pracují jako horníci, pro dvě mladé vesničanky, malého chlapce a malou holčičku. Všechny postavičky si můžete prohlédnout níže na přiložených screenshotech:

Soutěž probíhá prostřednictvím komentářů níže, takže neváhejte a zkuste zapojit fantazii a vymyslet alespoň jedno originální jméno pro zmíněnou postavičku. Soutěž bude ukončena v pátek (6. srpna 2010 v 9:00).

Torchlight je klasickou hack´n´slash rubačkou z fantasy prostředí městečka Torchlight, kde v podzemí obyvatelé objevili tajemný artefakt Ember, který má velkou moc. Mnozí dobrodruzi riskovali život pro jeho ovládnutí, zahynuli však ve spleti chodeb, labyryntů a pastí, které Ember svojí temnou magií ovlivnil. Temnota nyní ohrožuje i samotné městečko a je potřeba hrdina, aby zachránil nebohé obyvatele a spoutal magii artefaktu jednou pro vždy.

Hra Torchlight nebude na Steamu a nebude pro její aktivaci potřeba internet. Prodávat se bude v edici Topseller, ale obal bude potištěn z obou dvou stran – na jedné straně bude právě daný obal Topselleru a na druhé straně originální obal hry. Pokud si hru koupíte, budete mít možnost si zvolit jazyk, a to jak český tak i anglický.

Torchlight vychází v České a Slovenské republice 6. září letošního roku. Výherci této soutěže hru získají pár dnů před vydáním nebo ihned po uvedení na trh.

Redakce Zing.cz a Comgad

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama