South Park: The Fractured But Whole znovu odložen
Novinka South Park: The Fractured But Whole znovu odložen

South Park: The Fractured But Whole znovu odložen

Faldmen

Faldmen

21

Na dobrodružství „nového kluka“ si počkáme o něco déle, hra vyjde až v období od 1. dubna 2017 do 31. března 2018.

Reklama

Ubisoft vyrukoval se smutnou zprávou pro všechny fanoušky nekorektního humoru, který je pro svět South Parku přímo ikonický. South Park: The Fractured But Whole byl totiž bohužel opět odložen.

Poprvé společnost Ubisoft vysvětlovala odklad tím, že je potřeba vývojářskému týmu zajistit více času, aby byli schopni naplnit očekávání svých fanoušků. K současnému odkladu se zatím Ubisoft nevyjádřil. Dá se však předpokládat, že důvody budou stejné. Doufejme, že technické problémy by u takové hry snad nastat neměly.

Bohužel nové datum vydání není až tak datum, jako spíše velký časový úsek. Ubisoft hru posunul na svůj další fiskální rok, což znamená, že může vyjít v období od 1. dubna 2017 až do 31. března 2018! Přitom datum vydání bylo před prvním odkladem plánováno už na 6. prosince 2016.

Něco pozitivního na tom však přeci jen je. Je vidět, že Ubisoft netlačí na pilu a opravdu nechává vývojářům ze studia Ubisoft San Francisco prostor, aby nám přineslo opět kvalitní titul. Nyní nám nezbývá než jen čekat a doufat, že dvojka bude i přes zřejmé problémy alespoň stejně kvalitní, jako úspěšný The Stick of Truth. I ten byl však několikrát odložen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama