Spec Ops: The Line bylo kompletně odstraněno z digitální distribuce
Spec Ops: The Line Novinka Spec Ops: The Line bylo kompletně odstraněno z digitální distribuce

Spec Ops: The Line bylo kompletně odstraněno z digitální distribuce

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy Windows PC

Po Steamu hra zmizela i z dalších obchodů.

Reklama

V úterý jsme vám přinesli zprávu o stažení mezi hráči dodnes vyzdvihované akce Spec Ops: The Line ze Steamu. Už po tomto kroku se mluvilo o tom, že je zřejmě na vině vypršení některých licencí. Tyto slova pro magazín The Verge potvrdil ředitel komunikace společnosti 2K Joe DiMiero.

„Hra Spec Ops: The Line již nadále nebude k dispozici v online obchodech, protože končí platnost několika partnerských licencí souvisejících s touto hrou. Hráči, kteří si titul již zakoupili, si ho mohou nadále stáhnout a nerušeně hrát. Společnost 2K by zároveň chtěla poděkovat komunitě hráčů, kteří hru podporovali,“ uvádí zástupce 2K.

Zatímco v době ukončení prodeje na Steamu bylo ještě Spec Ops: The Line k dispozici na GOGu a Xbox Storu, tak v současnosti již hru není možné zakoupit ani stránkách těchto dvou zbývajících oficiálních obchodů. Jedinou možností tak v tuto chvíli zůstává koupě použité fyzické edice nebo nejisté nabídky u různých přeprodejců digitálních klíčů. U obou těchto variant ale musíte kvůli omezené dostupnosti počítat s vyšší cenou.

Kromě samotných hráčů kritizují stažení z prodeje také samotní vývojáři hry z německého studia Yager. Za pozornost rovněž stojí, že po ukončení prodeje na Steamu se Spec Ops: The Line na chvíli vyhouplo mezi nejprodávanější tituly na GOGu, kde si hru očividně nemalé množství hráčů stihlo na poslední chvíli zakoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama