Speciální Assassin’s Creed 3 pro Ameriku
Novinka Speciální Assassin’s Creed 3 pro Ameriku

Speciální Assassin’s Creed 3 pro Ameriku

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

47

Kromě již ohlášených edic se pro Severní i Jižní Ameriku počítá se dvěma dalšími kompilacemi <strong>+ obaly krabiček a obrázek obsahu edice</strong>.

Reklama

První z nich byla pojmenována prostě Limited Edition a kromě hry samotné bude její součástí ještě 9,44 palce vysoká figurka Connora připraveného zaútočit skrytou čepelí a tomahavkem.

Dál v krabici fanoušci najdou koloniální vlajku o rozměrech 28 na 48 palců a kovovou přezku na pásek, která by měla sednout téměř na všechno co se dá nosit kolem pasu.

Cena byla stanovena na necelých 120 dolarů, přičemž k dostání bude edice současně s hrou. Bohužel však nebude k dispozici na stolní počítače.

Proto se Ubisoft rozhodl tamějším zájemcům nabídnout alespoň Digital Deluxe edici, jež bude obsahovat deník George Washingtona ukrývající jeho „skutečný“ příběh.

Pokud by to někomu nestačilo, počítá se ještě se třemi singleplayerovými misemi zasazenými na ostrov Cozumel, kde bude možné pátrat po pokladu kapitána Kidda, dvěma exkluzivními oblečky, dvěma zbraněmi navíc do hry jednoho hráče a dvěma dalšími charaktery pro multiplayer.

My ze starého kontinentu teď můžeme jen doufat, že vedení Ubisoftu neřeklo poslední slovo a v dohledné době se dočkáme ohlášení ještě nějaké té edice taky pro Evropu.

Aktualizace: Ubisoft zveřejnil i obrázek, na němž si můžete prohlédnout obsah edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama