Spekulace ohledně Far Cry 7 nabírají na obrátkách
Far Cry Novinka Spekulace ohledně Far Cry 7 nabírají na obrátkách

Spekulace ohledně Far Cry 7 nabírají na obrátkách

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Točí se okolo hlavního záporáka i příběhu.

Reklama

Podle zatím oficiálně nepotvrzených informací by měl Ubisoft již delší dobu pracovat na sedmém díle série Far Cry, který údajně doplní multiplayerový spin-off. O Far Cry 7 jsme naposledy z neoficiálních zdrojů slyšeli v září loňského roku, kdy známý insider Tom Henderson přinesl informace o nelineární struktuře, zasazení na Aljašku nebo příběhovém pozadí, které se bude točit okolo únosu rodiny hlavního protagonisty. Zájem vzbudil především popis netradiční mechaniky, kterou charakterizuje omezený čas na dokončení celé hry. Ten má být stanoven na 24 hodin čisté herní doby, respektive 72 hodin reálného času.

S dalšími indiciemi nově na Twitteru přišel francouzský insider s přezdívkou j0nathan, který se zaměřuje na zákulisní informace právě z tábora Ubisoftu. V minulosti přinesl například detaily o chystaných dílech série Assassin's Creed. Konkrétně jsme se dočkali zveřejnění čtveřice obrázků, které mají naznačovat jednotlivé prvky Far Cry 7. Jeden z obrázků ukazuje bombu nastavenou na 72 hodin, což by mělo odkazovat na výše zmíněnou mechaniku a omezený času na dohrání hry. Další obrázek zobrazuje číslovku 7, což je zřejmý odkaz na již sedmý plnohodnotný díl této známé akční série. Největší pozornost ale vyvolalo vyobrazení herce Cilliana Murphyho.

Řada hráčů i novinářů začala mluvit o tom, že by tento irský herec, který letos získal Oscara za hlavní hereckou roli ve snímku Oppenheimer, mohl ztvárnit hlavního záporáka. Tuto spekulaci ale o několik hodin později samotný insider popřel. Co přesně ale jeho zobrazením myslel, neprozradil. Možná jde o vodítko k atomové bombě. Závěrečný čtvrtý obrázek poté znázorňuje kraba. I v tomto směru není úplně jasné, co je tímto náznakem myšleno. První oficiální informace o novém Far Cry bychom se mohli dozvědět 10. června, kdy proběhne akce Ubisoft Forward.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama