Spekulace: Pracuje se na remaku Resident Evilu 3
Resident Evil 3 Novinka Spekulace: Pracuje se na remaku Resident Evilu 3

Spekulace: Pracuje se na remaku Resident Evilu 3

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkáme se Nemesis v novém kabátku?

Reklama

Letos Capcom vydal Remake druhého dílu populární série Resident Evil, jenž vzal původní hru a překopal ji k nepoznání. Výsledný produkt posléze vytřel zrak snad všem fanouškům, jelikož se jednalo o vskutku výjimečnou záležitost.

Ihned po vydání této přepracované dvojky se začaly množit spekulace (možná by se dalo říci spíše prosby), že bychom se mohli jednou dočkat remaku možná nejoblíbenějšího dílu série Resident Evil 3: Nemesis.

Postupně se objevovaly informace i přímo od Capcomu, že pokud se remake druhého dílu bude prodávat dobře a fanoušci si budou přát předělávky starších her, tak se remaku třetího dílu skutečně dočkají. Tomu dále napomohla oficiální roční zpráva Capcomu, v níž stojí, že se zřejmě pracuje na dalších předělávkách starších her.

K těmto spekulacím se nyní připojil i YouTuber Spawn Wave. Ten ve svém novém videu tvrdí, že podle jeho zdrojů se na remaku třetího dílu skutečně pracuje, ba dokonce jsou práce na něm již v poměrně pokročilém stádiu, tedy bychom se jeho vydání mohli dočkat již příští rok.

A co vy? Doufáte, že se předělávky třetího dílu skutečně dočkáme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama