Spekulace: V tomto roce se dočkáme nového Switche
Novinka Spekulace: V tomto roce se dočkáme nového Switche

Spekulace: V tomto roce se dočkáme nového Switche

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Nintendo Switch Switch

Nová verze by měla mít lepší procesor.

Reklama

V minulém roce Nintendo vypustilo kapesní verzi konzole Switch a vylepšení se dočkala i její původní verze, které byla vylepšena především baterie. Mnoho potencionálních zákazníků (včetně mě) nicméně stále čeká na možné vydání silnější "Pro" verze. A té bychom se údajně měli podle taiwanského webu DigiTimes skutečně dočkat, a to ještě letos.

Podle jejich informací by se nový model měl dostat do výroby koncem prvního kvartálu tohoto roku a jeho vydání je následně plánováno na zhruba jeho polovinu. Tato nová verze by měla obsahovat především lepší procesorovou jednotku a k tomu by se měla dočkat nového těla ze slitiny hořčíku.

K existenci nového modelu konzole Switch se přiklání i Takashi Mochizuki - technologický zpravodaj pro Wall Street Journal. Ten již v srpnu roku 2019 naznačil, že Nintendo má další nápady na to, jak životní cyklus své nejnovější konzole co nejvíce prodloužit.

Samozřejmě se ale najdou i tací, kteří si tímto tvrzením nejsou zcela jisti. Mezi takové se řadí i analytik firmy IHS Markit Technology - Piers Harding-Rolls, jenž si vydáním silnějšího modelu této konzole není vůbec jistý, zvláště ve světle nedávného vydání vylepšené původní verze a Switch Lite.

Nezbývá nám tedy nic jiného než čekat, s jakými informacemi přijde samotné Nintendo.

Líbila by se vám silnější verze Switche, nebo jste již pyšnými majiteli této sympatické konzole?

 

zdroj: Polygon.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama