Špionážní Counter Terrorist Agency
Novinka Špionážní Counter Terrorist Agency

Špionážní Counter Terrorist Agency

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Chtěli jste vždycky být ředitelem CIA nebo MI6? Teď máte možnost.

Reklama

V nové hře Counter Terrorist Agency totiž začínáte jako operativec v administrativě. Tedy nikoli ten akční 007 přímo v poli, ale jako špičkový analytik v kanceláři, kde pěkně vše ovládáte a taháte za nitky. Jste totiž agentem a velkým šéfem mezinárodní protiteroristické agentury CTA - Counter Terrorist Agency a máte za úkol likvidovat buňky organizace Islámský světový chalífát, která ohrožuje USA i Evropu. Je jasné, v čem se hra inspirovala...

 

Špionážní Counter Terrorist Agency

 

A proto budete napichovat telefony, sledovat záběry z kamer či zachytávat soukromé emaily a sms. Ale hlavně vykonávat morální rozhodnutí, kdy necháte nehlásící se letadlo, které míří přímo nad plný fotbalový stadion, sestřelit, nebo to risknete a zkusíte ušetřit životy nevinných pasažérů na palubě letadla?

Counter Terrorist Agency je strategická textová simulace boje proti světovému terorismu od malého polského studia Play2Chill z Varšavy. Counter Terrorist Agency je k mání výhradně v digitální verzi na Steamu, kde se současnou 20% slevou stojí 13,43 EUR, což je v přepočtu jen kolem 340,-. Vydání a dokončení hry vděčí úspěšné kampani na Kickstarteru, kde Counter Terrorist Agency vybrala 16 tisíc dolarů.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PqMSH087O9I[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama