Splatoon 3 Novinka Splatoon 3 dorazí v září

Splatoon 3 dorazí v září

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch

Můžete se navíc podívat i na novou ukázku hratelnosti.

Reklama

Nedávno bylo oznámeno, že Nintendo Switch exkluzivita Xenoblade Chronicles 3 vyjde místo v září už v červenci. Následně se tedy začalo spekulovat o tom, že by toto přesunutí mohlo znamenat odklad jiného titulu na Switch, což se nyní v podstatě potvrdilo.

Nintendo totiž oznámilo, že chystána third-person bláznivá barevná akce Splatoon 3 vyjde 9. září, ačkoliv dříve to měla stihnout do konce srpna.

Nicméně toto oznámení bylo spojeno s vydáním nové ukázky hratelnosti (v náhledu), v níž se můžete blíže podívat na režim zvaný Turf War (nabízející zápasy 4v4), stejně jako na novou mapu Eeltail Alley či novou zbraň.

Již tradičně se tedy jedná o poměrně frenetický barevný zážitek, který však oproti předchozímu dílu má nabídnout dodatečná vylepšení, mezi nimiž je propracovanější singleplayerový režim či úpravy v rámci samotného hraní a dalších režimů.

Pokud ale vlastníte druhý díl i předplatné Nintendo Switch Online + Expansion Pack, tak v rámci tohoto členství máte nově přístup k DLC Octo Expansion, rozšířující singleplayerovou část hry.

Splatoon 3 můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama