Společnosti EA a Koei Tecmo pracují na hře z feudálního fantasy Japonska
Novinka Společnosti EA a Koei Tecmo pracují na hře z feudálního fantasy Japonska

Společnosti EA a Koei Tecmo pracují na hře z feudálního fantasy Japonska

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zajímavé spojení, skvělé zasazení.

Reklama

Inu, toto je spojení asi čekal málokdo.

Společnost Electronic Arts (zkráceně EA) totiž oznámila nové partnerství s japonským Koei Tecmo a jejich studiem Omega Force, kdy společnými silami nám chtějí pod labelem EA Originals přinést novou velkolepou loveckou hru.

Teď jste možná pozvedli obočí, avšak pod pojmem "lovecká" si nesmíte představit lovecké simulátory ve stylu Way of the Hunter či theHunter: Call of the Wild, ale spíše něco ve stylu série Toukiden (pocházející právě od studia Omega Force) či Monster Hunter, takže se budete vydávat na lov velkých monster.

Titul by nám měl pak přinést AAA zážitek, který bude zasazen do feudálního fantasy Japonska, což si osobně dovolím tvrdit, že zní parádně.

"Spolupracovat s EA Originals a mít podporu týmu s tak neuvěřitelnými výsledky v oblasti vydávání průkopnických her je pro nás velkou ctí. Tým EA plně podporuje naši kreativní nezávislost a stal se neocenitelným partnerem nabízejícím podporu jak při vývoji, tak následném vydání. Přidání zdrojů EA k našim vlastním nám tedy pomůže představit nový druh lovecké hry globálnímu publiku hráčů a rozšířit náš dosah na světové trhy. Opravdu se těším na den, kdy si hráči z celého světa budou moci tuto hru vyzkoušet." - okomentoval oznámení Josuke Hajaši, výkonný víceprezident Koei Tecmo.

Společnosti EA a Koei Tecmo pracují na hře z feudálního fantasy Japonska

Aktuálně o hře bohužel nemáme žádné dodatečné podrobnosti, ale dobrou zprávou je, že se je dozvíme ještě v září (že by už dnes v noci na State of Play?).

Rozhodně jsme ale zvědaví, co z tohoto spojení vznikne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama