Spouštíme oficiální Discord server našeho magazínu
Novinka Spouštíme oficiální Discord server našeho magazínu

Spouštíme oficiální Discord server našeho magazínu

Redakce

Redakce

14
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Přijďte si popovídat o hrách i všem ostatním.

Reklama

Žijeme v době digitální, kdy sociální sítě patří k životu zhruba stejně, jako Mario k princezně Peach. Proto i Zing se snaží jít s dobou, kdy nás již nějaký ten pátek můžete sledovat na Facebooku, Twitteru či Intagramu.

V posledních letech se ale stále větší popularitě těší specializovaná hráčská platforma Discord, kterou denně využívají milióny hráčů ke komunikaci během samotného hraní, ale i mimo něj. Pokud se tak na něj připojíte, budete moci diskutovat s naší redakcí a ostatními připojenými čtenáři na různá témata, přičemž tím nejhlavnějším je přirozeně to, co nás všechny spojuje: počítačové hry a videohry. Fantazii se ale meze nekladou a na své si přijdou i milovníci knih, filmů či dobré muziky. Určité dojde i na nějaké ty memy.

Discord denně využívají milióny hráčů během samotného hraní i mimo něj.

Předpokládáme, že zpočátku bude náš server poněkud menší a klidnější, než u konkurenčních magazínů, které svoje Discord servery rozběhly již před nějakou dobou. O to víc si ale budeme hýčkat první odvážlivce a tím snadněji se můžete dostat do kontaktu přímo s redakcí, pokud o to budete stát.

Abyste se přidali, založte si (zdarma) účet na Discordu a klikněte na tento odkaz, případně na obrázek níže:

Mimochodem, hlavním iniciátorem spuštění našeho Discord serveru byl Ondřej Partl, kterému za celou redakci děkujeme, že tuto svoji snahu nevzdal a konečně nás k tomu přemluvil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama